teknikjobb.se

Vill du arbeta med konstruktion och kalkylering? Sök till Bravida!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-27

Ansök nu

Vill du arbeta med konstruktion och kalkylering? Sök till Bravida!

Har du kanske en utbildning inom energi eller maskinteknik? Eller har du tidigare arbetat som konstruktör? Då kanske det är dig vi söker! Bravida letar efter sin nästa stjärna som ska jobba som Konstruktör/Kalkylator inom sprinkler. Ta chansen att bli en del av en organisation med spännande och stora projekt, erfarna kollegor och där det dessutom erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten idag! Urval sker löpande.Om tjänsten

Academic Work söker en Konstruktör/Kalkylator till Bravida i Skellefteå inom sprinkler.

För Bravida är det av stor vikt att du får möjlighet att utvecklas i din roll med hjälp av stöd och utbildning, men också att du har möjlighet att utvecklas vidare inom avdelning och bolag.

Bravida Sprinkler är specialiserat på konstruktion, installation och underhåll av såväl nya som befintliga sprinkleranläggningar inom alla typer av fastigheter. Deras kunder utgörs av stora och små beställare där uppdragen finns inom alla typer av fastigheter till exempel industri, logistik, sjukhus och kontor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bravida.

Arbetsuppgifter

Som Konstruktör/Kalkylator kommer du arbeta nära tre kollegor som arbetar inom sprinkler och som sitter Umeå och Skellefteå. Du fungerar som en stöttande roll främst i Skellefteå. Du kommer sitta mycket på Bravidas kontor men i tjänsten ingår även Platsbesök på byggen.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Konstruktion av sprinklersystem i CAD

 • Anbudskalkylering av sprinklersystem

 • Medverka på projekteringsmöten

Tjänsten passar dig som brinner för teknik och vill utvecklas inom området. I denna tjänst får du möjlighet att växa tillsammans med en av de ledande företagen inom sitt område genom både utbildningar och erfarna kollegor.

Vi söker dig som

 • Har utbildning inom till exempel Energiteknik eller Maskinteknik

 • Har kunskaper i AutoCAD

 • Kan kommunicera på Svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 • Har körkort och gärna tillgång till egen bil

Det är meriterande om du…

 • Har erfarenhet av arbete inom VVS

 • Har arbetat med konstruktion och kalkylering

 • Har kunskap inom MagiCAD

Som person har du stort intresse för teknik och vill utvecklas inom området. Du gillar att samarbeta tillsammans med andra och är lyhörd gällande andras åsikter. Vidare kan du driva ditt arbete självständigt och planerar och organiserar ditt arbete för att hålla deadlines. Du värdesätter även kvalité och är noggrann och sätter affären i fokus och ser hur ditt arbete kan påverka organisatoriska mål.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Skellefteå

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bravidas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på emma.sundvall@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Se filmen om Bravida nedan!

 

 

Dela detta jobb

Vill du arbeta med konstruktion och kalkylering? Sök till Bravida!

Academic Work