teknikjobb.se

VILL DU ARBETA I UNILABS UNIKA PNA-TEAM?

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

VILL DU ARBETA I UNILABS UNIKA PNA-TEAM?

Låter det intressant att arbeta med PNA-support? Vi söker dig med serviceintresse och som gillar att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik.

VAD

Vi söker en ny medarbetare till vårt PNA-team med placering på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Vår främsta uppgift är att stödja våra kunders PNA-verksamhet som finns inom både sluten- och öppenvård.

I tjänsten ingår bland annat att:

Ansvara för Supporten under vardagar, dagtid, via telefon och mailFelsökning och stöd gällande instrument/metoder och tillhandahålla låneinstrumentUtföra batchkontroll av PNA reagensÖvervaka metodkontroller och felkoder på nätverksanslutna PNA-instrumentGe behörigheter till PNA användare med dokumenterad kompetensTillsammans med PNA-teamet vara behjälplig vid utveckling av processer, rutiner och dokument som utgör grunden för kvalitetssäkringsstödet i den patientnära verksamheten

Vi satsar på individuell kompetensutveckling och att våra medarbetare ska ha en bred kompetens och klara flera olika arbetsuppgifter. Som medarbetare i PNA-teamet kommer du vara del i ett mindre team som tillsammans ansvarar för PNA verksamheten. Du får ett omväxlande arbete där ibland din problemlösningsförmåga ställs på sin spets. Den dagliga verksamheten bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror att du serviceinriktad och känner tillfredställelse när du ser att ditt arbete direkt hjälper vårdgivare att komma tillrätta med eventuella problem och därmed få fram de analyssvar de behöver. Vidare tror vi att du har förmåga att jobba målinriktat, strukturerat och är mycket noggrann. Du tycker om att ha flera processer igång samtidigt för att på så sätt arbeta effektivt. Vi tror att du är intresserad av att ständigt förbättra kvalitén på det vi gör. Då vi ser kvalitetskänsla och hög servicenivå som en självklarhet hos våra medarbetare, är detta egenskaper som du besitter. Vidare tror vi att du gilla förändringar då vi ständigt utvecklas. Du är ansvarsfull och gör ditt yttersta i alla situationer.

Vi söker dig som

Har högskoleutbildning med inriktning mot laboratoriemedicin/ biomedicin eller motsvarande. Alternativt är en undersköterska som är väl förtrogen med PNA-analysarbete och vårdens processer.Har lätt för att samarbeta, är social och bidrar till att skapa en positiv stämning.Behärskar svenska i tal och skrift.Är förtrogen med moderna IT lösningar både gällande program och instrumentering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, start efter överenskommelse.

VAR

På avdelning för patientnära analyser är vi ett team på tre medarbetare som arbetar tillsammans med våra läkare, IT-resurser och andra stödfunktioner för att få verksamheten att fungera. Vi ligger i framkant gällande PNA-stöd och alla våra instrument är nätverkskopplade. Vi har i dag över 500 nätverkskopplade instrument vilket gör att vi kan övervaka kvalitén på vårdens PNA-analyser. Vi utvecklar ständigt nya arbetssätt och har en hög kompetens inom vårt fält.

Tjänsten är placerad vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna, där vi totalt är ca 100 medarbetare och en del i Laboratoriemedicin Region Sörmland på ca 150 medarbetare

Unilabs är idag en ledande aktör inom laboratoriemedicin och radiologi och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Driftchef Lisa Andersson, lisa.andersson@unilabs.com eller 010-27 52 158 alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

VILL DU ARBETA I UNILABS UNIKA PNA-TEAM?

Unilabs