teknikjobb.se

Logo

Vikarierande Tekniker till Customer development center

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2021-10-06

Ansök nu

Vikarierande Tekniker till Customer development center

Om tjänsten

Vi söker en vikarierande tekniker till vårt kundutvecklingscenter där du arbetar med pressning, sintring och värmebehandling av komponenter av järnpulver. Du ingår i en grupp om fyra personer som roterar mellan arbete vid flera sintrings- och värmebehandlingsugnar samt en press.

Det dagliga arbetet går i huvudsak ut på att arbeta med pressning, sintring och värmebehandling av komponenter. Utöver det arbetar du med underhåll av ugnar och pressverktyg. Du kommer även att arbeta med varierande pressningskampanjer och dokumentera resultat från experiment och undersökningar.

Tjänsten är ett vikariat tom december 2021. Det kan finnas möjlighet till förlängning. 

Din profil

Du har utbildning från en verkstadsskola och som tycker om att arbeta ”hands-on” med varierande uppgifter. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom industriarbete eller en liknande tjänst. Det är positivt om du har arbetat med heta arbeten och har truckkort. Som person ser vi det som en stor fördel om du är praktiskt lagd och nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du känner dig bekväm med engelska i både tal och skrift.

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du utvecklas och når din fulla potential och uppfyller dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi tydliggör att vi strävar efter öppenhet och samhälle som ett sätt för både individer och företag att utvecklas. Det skriver du också under på. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du utvecklas och når din fulla potential. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi tydliggör att vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företag att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval, så dröj inte med din ansökan!

Contact person

Ola Litström

VP Business Development, Application Development, IoT

+46 702192570

Ola.Litstrom@hoganas.com

 

Dela detta jobb

Logo
Vikarierande Tekniker till Customer development center

Höganäs AB