teknikjobb.se

Vikarierande Servicechef Till Gällivare

Företag Norrlands Bil
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Vikarierande Servicechef Till Gällivare

Till vår Scaniaverkstad i Gällivare söker vi nu en vikarierande Servicechef då nuvarande Servicechef går på föräldraledighet. Om du är en driven person med stort intresse för ledarskap och affärsmannaskap i kombination med ett tekniskt intresse kan detta vara en spännande tjänst för dig! Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande, omväxlande arbete och en möjlighet att arbeta i en spännande och expansiv organisation.

Om tjänsten

Som servicechef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av verksamheten samt verkstadens ekonomiska budget och resultat. Mycket fokus kommer att ligga på ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet. Vi har stor erfarenhet och kunskap inom arbetslaget som består av 5 medarbetare, vilket innebär att vi i första hand söker en engagerad och utvecklingsinriktad ledare snarare än en fordons-expert. Om du har erfarenhet från branschen ser vi det som meriterande.

Du kommer att ingå i ett nätverk av flera servicechefer inom koncernen som kontinuerligt stöttar och hjälper varandra samt ha ett nära samarbete med din närmsta chef.

Vem är du?

För att passa i rollen och på Norrlands Bil söker vi dig som vill leda personal och utveckla verksamheten genom att lyssna in behovet hos varje medarbetare och kund och på så sätt bygga långsiktiga relationer. Vidare söker vi dig som har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare och därigenom förmågan att skapa god stämning och laganda.  Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet.

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, lagandaärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Kvalifikationer

  • God administrativ förmåga

  • Tekniskt intresse

  • Goda digitala kunskaper

  • B-körkort

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Frågor och ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Servicemarknadschef Bobby Nilsson på tel. 0980-66742

Välkommen in med din ansökan senast 2021-10-30

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vikariatet kommer att sträcka sig till och med mars 2023.

Om Norrlands Bil

Norrlands Bil koncernen har ca 330 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se

 

Dela detta jobb

Vikarierande Servicechef Till Gällivare

Norrlands Bil