teknikjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vi söker nu dig med ett brinnande intresse för att utveckla Falu kommuns landsbygd!

Tjänsten är placerad på näringslivsavdelningen tillsammans med ett team på sju medarbetare. Näringslivsavdelningen tillhör Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen och är Falu kommuns strategiska och operativa avdelning för att skapa bästa möjliga förutsättningar för företagens utveckling. Här arbetar vi tillsammans med regionens företagsstödjande aktörer för att skapa en smidig väg in i den kommunala organisationen för företag och näringsliv. Som landsbygdsutvecklare är ditt främsta fokus på föreningar, företag och aktörer på kommunens landsbygd. Vi vill alltid finnas nära till hands och vi arbetar för att ge bästa möjliga service. Vi är alla på avdelningen ambassadörer för Falu Kommun.

Den första september i år startade vi projektet Platsmarknadsföring Falu kommun; ett EU-finansierat projekt som syftar till att stärka respektive kommundelars platsidentitet och visa på de möjligheter och den potential som finns på vår landsbygd. Landsbygden ska ses som en självklar möjlighet både till företagsetablering eller bostadsort. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare kommer du att leda och driva projektet framåt mot dess mål. Detta innebär att du ansvarar för att genomföra olika aktivitet med intresseföreningar. Du kommer bland annat att hålla i workshops, inventera obebodda bostäder och mark för nybyggnation, genomföra olika marknadsföringsaktiviteter och delta under företagarträffar för att stärka det lokala nätverket och den lokala identiteten.

Projektgruppen består av dig som projektledare, verksamhetens Landsbygdsutvecklare samt ideella personer från Kommunbygderådet, men även resterade delar av Näringslivskontoret står till förfogande. Tjänsten innebär kontakt med både politiken, företag och föreningar samt administrativa uppgifter som dokumentation och utformande av rapporter och presentationer. 

KVALIFIKATIONER
Utbildning och erfarenhet

- relevant högskoleutbildning och/eller erfarenhet av arbete med landsbygdsutveckling

- god kunskap om och intresse för samhälls- och landsbygdsfrågor

- god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska

- B-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som ser hur vi på bästa sätt kan ta tillvara på de möjligheter och den stolthet som finns på vår landsbygd. Du har lätt för att nätverka och skapa nya kontakter samt samarbetar effektivt med andra i strävan efter att nå gemensamma mål. Både medborgarkontakter samt kontakt med politiken är en stor del av arbetet, vilket gör att en god kommunikativ förmåga är av stor vikt. Du anpassar din kommunikation efter åhöraren samt gör intryck på och entusiasmerar de personer du träffar i arbetet.

Vidare har du en starkt egen drivkraft och tar ansvar för dina uppgifter och dess resultat. Du har även ett systematiskt tillvägagångssätt där du gör tydliga och effektiva planer och prioriteringar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande kvalifikationer

- lokalt nätverk

- erfarenhet av arbete som landsbygdsutvecklare

- erfarenhet av att driva liknande typer av projekt

- kunskaper om olika finansieringslösningar inom exempelvis EU:s stödprogram

- erfarenhet av att stötta exempelvis ideella föreningar som vill bidra till utvecklingen

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tidsbegränsad anställning på heltid med tillträde från 2021-02-01 eller enligt överenskommelse, till och med 2021-12-01. Arbete under tidig morgon och kvällar kan förekomma.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

UPPLYSNINGAR

Linda Wallin, Näringslivschef: 023-868 88

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Vision: Christina Johansson: 023- 821 10

SACO: Ulrica Bergman 023-827 74

ÖVRIGT

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringscenter@falun.se.

Kontaktinformation
Linda Wallin, Näringslivschef

Arbetsplats
Myntgatan 45

791 60 Falun

Logga

Vikarierande projektledare till ’Platsmarknadsföring Falu kommun’

Företag Falu kommun
Ort
Utgår

2020-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb