teknikjobb.se

 • Befattning

  Mekaniker

 • Stationering

  LKAB, Svappavaara

 • Anställningsform

  Tidsbegränsad anställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-10-18

 

Ansök nu

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Som mekaniker på sovringsverket och kulsinterverk i Svappavaara ansvarar du över reparationsarbeten och löpande underhåll i verket. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är mekaniaka underhållsarbeten såsom reparationer, förbyggande och löpande underhåll, tillståndskontroller, inspektioner och förbättringsarbeten. Syftet är att lösa uppkomna problem samt planera och genomföra framtida underhållsinsatser. Erfarenhet av krossar och arbete i liknande verk är meriterande.

Vill du vara med och bygga upp framtidens underhåll? Då kan du vara den vi söker till Svappavaaras sovringsverk och kulsinterverk.

Skiftform K2. Beredskap kan förekomma. Stationeringsort Svappavaara.
Tjänsten är ett vikariat med start hösten 2020 fram till årsskiftet 2021.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial examen, gärna från teknisk utbildning så som verkstadsteknik. Du har med fördel några års erfarenhet som mekaniker. Erfarenhet eller utbildning inom krossar, svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el är meriterande.

Som person är du engagerad, nytänkande och vill bidra till arbetsplatsens och LKABs utveckling. Du trivs att arbeta i grupp och att tillsammans lösa problem. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med att planera framtidens effektiva underhåll i toppklass.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 18 Oktober 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Janne Revonniemi, 0980-72968

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Peter Nordström
Ordförande Klubb gruv 135 an
+46(0)70- 397 85 88

Vikarierande Mekaniker Sovringsverket Svappavaara

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb