teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker en vikarierande Driftgeolog och en Gruvgeolog till gruvplanering i Svappavaara. Tjänsterna erbjuder en möjlighet till mångsidig, varierande och utvecklande arbete inom dagbrottsmiljö i Svappavaara.

Du, din arbetsplats och dina medarbetare ansvarar för att leverera geologiskt och bergmekaniskt underlag både för gruvplanering och för gruvproduktion i Svappavaara. Ditt uppdrag kommer att formas och styras delvis baserat på din kompetens och erfarenhet. Oavsett befattning är detta en unik möjlighet komma in på en arbetsplats för geologi och bergmekanik i Svappavaara.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är självständig med bra driv och trivs med varierande uppgifter i produktionsmiljö.

Vi söker dig som har relevant arbetserfarenhet och utbildning inom gruvindustri samt malm- och strukturgeologi. Naturligtvis har du god datorvana, innehar körkort samt har goda kunskaper i engelska och svenska.

Vi erbjuder

konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 24 november 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Matti Sormunen 0980-685 33, matti.sormunen@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Vikarierande Geologer

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb