teknikjobb.se

Vikarierande driftingenjör Alelyckans vattenverk

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Vikarierande driftingenjör Alelyckans vattenverk

Arbetsbeskrivning

Alelyckans vattenverk är inne i en spännande fas med stora ny- och ombyggnationer som är unika i sitt slag i Sverige. Samtidigt pågår och utvecklas vår dagliga drift. Då en av våra medarbetare skall vara föräldraledig söker vi en engagerad vikarie som deltar i vår dagliga drift och vid behov bidrar i pågående projekt. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med vårt viktigaste livsmedel tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

Avdelningen Dricksvattenproduktion svarar för dricksvattenberedningen för Göteborgs stad på de båda vattenverken Alelyckan och Lackarebäck. Du kommer att ingå i driftenheten på Alelyckans vattenverk där det idag arbetar ett 15-tal personer.

Som vikarierande driftingenjör hos oss kommer du att arbeta löpande med drift och underhåll av såväl processanläggningar på vattenverket som i våra yttre anläggningar. Du arbetar i nära samarbete med övrig driftpersonal och kommer att stötta kollegor i att hålla samman den dagliga driften och bidra med praktisk problemlösning i anläggningarna.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.

Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär.

Välkommen!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad högskoleutbildning med inriktning mot process, drift och underhåll eller motsvarande. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du är intresserad av vattenfrågor, har sinne för teknik och du trivs med att vara en del i en dynamisk verksamhet. Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver att du har B-körkort.

Som person är du engagerad i ditt arbete, tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt. För att bli framgångsrik i rollen som driftingenjör använder du tiden effektivt och arbetar systematiskt, du är även van vid och har lätt för att prioritera. Du kommer arbeta med andra såväl som självständigt, vi ser därför att du kan agera självständigt utifrån vad situationen kräver samt att du har en god samarbetsförmåga.

Låter tjänsten intressant? Sök idag!

Om Kretslopp och vatten

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

 

Anställningsvillkor
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2020-03-01. eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till
2021-02-28

Kontaktpersoner
Karolina Odenmarck
Enhetschef
Telefon: 031-3687120

Fackliga företrädare
Maria Lidberg
Saco
Mobil: 031-3687331

Dela detta jobb

Vikarierande driftingenjör Alelyckans vattenverk

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad