teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

LKAB is an international and high-tech mining and minerals group that mines and upgrades the unique iron ore of northern Sweden for the global steel market. Sustainability is core to our business and our ambition is to be one of the industry’s most innovative, resource-efficient and responsible companies. The group had sales of about SEK 31 billion in 2019 and employs about 4,300 people in 12 countries. Other group business include industrial minerals, drilling systems, rail transport, rockwork services and property management.

Om tjänsten

Vill du ha en viktig roll i LKAB:s arbetsmiljöarbete.
Som arbetsmiljötekniker genomför man mätningar/provtagning inom arbetsmiljöområdet. Man arbetar i alla verksamheter och anläggningar i Malmberget och Svappavaara, både ovan och under jord.
Du har en rådgivande roll och ansvarar för de yrkeshygieniska mätningarna med stöd av Arbetsmiljötekniker och KMA-utvecklare.
Arbetsuppgifterna inkluderar praktisk mätning och provtagning, kalibrering av mätinstrument, dokumentation, registrering, analys och tolkning av data samt rapportskrivning.
Som arbetsmiljötekniker har du tät kontakt med chefer och medarbetare i LKAB, med entreprenörer, leverantörer och analysföretag. Flexibilitet och ansvarstagande är mycket viktigt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter, är noggrann och har god datorvana. Du är en fena på att samverka med andra människor samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.
Du har minst gymnasieutbildning och har läst minst Matematik 2 eller motsvarande. Meriterande är lämplig högskoleutbildning och/eller erfarenhet av arbetsmiljömätningar inom industri.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för oss och för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat.

Vi erbjuder

Ett års vikariat i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.
Anställningstid: December 2020 till och med December 2021

Övrig information

Dagtid med flex, stationeringsort Malmberget
B-körkort är ett krav
Välkommen in med CV och personligt brev snarast, intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Linda Karlsson 0970-772449.

Fackliga kontakter:
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
Ledarna Södra - Christer Olofsson, 0970-76584
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532

Vikarierande arbetsmiljötekniker

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb