teknikjobb.se

Är du en fena på gestaltning och projektering? Gillar du att bli utmanad i olika typer av inredningsuppdrag? Då kanske det är du som rycker in hos oss i rollen som vikarierande medverkande inredningsarkitekt.

Om oss
Välkommen till oss på Tengboms Malmökontor! Som ett av regionens större arkitektkontor har vi en stark position på marknaden. Stadsutveckling, landskap, husarkitektur, inredning - vår kompetens är bred. Kollektivt, kamratligt och nyfiket delar och skapar vi kunskap, driver samhällsdebatten framåt och söker innovativa lösningar tillsammans med andra. En inkluderande miljö och tydliga arbetsprocesser lägger grunden för vårt kreativa tänkande. Vi arbetar för en hållbar framtid - skapar miljöer som ökar både människors livskvalitet och fastighetsvärde. Våra kunder finns inom privat och offentlig sektor och ett nära samarbete med dem är A och O.

Om rollen/arbetsuppgifterna
Hos oss i inredningsteamet jobbar vi med en stor bredd och variation av uppdrag - kontor, skola, vård, restaurang och hotell. Vi arbetar med alla skeden. Från tävlingar till rådgivning till bygghandlingar. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb med stort inflytande i en inspirerande och öppen arbetsmiljö. Vi tror på kollektiv intelligens och samverkan för att skapa så hög kvalitet som möjligt i våra uppdrag.

Vilka är arbetsuppgifterna?
Du kommer att få möjlighet att arbeta i flera olika sorters projekt – från små till större och med varierande arbetsuppgifter beroende på projektets skede. Det kan röra sig om presentation, möbel- och materialval, skissarbete, illustrationer, utredningar, färgsättningar och projektering i Revit.

Om dig
Vi söker dig som är medverkande inredningsarkitekt. Du är lite som vi; nyfiken, har passion för ditt arbete och är prestigelös i ditt sätt att vara och jobba. Självklart är ditt intresse för gestaltning och projektering i symbios stort. Arkitektonisk spets och kvalitet är top of mind hos dig, liksom ambitionen att ta ett helhetsansvar i dina uppdrag. Du är kommunikativ, bygger relationer och gillar att utvecklas tillsammans med andra.

Vi är nyfikna på dig! Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande. Sök tjänsten genom att registrera ditt CV och portfolio i PDF så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2020. Tjänsten är ett vikariat på ett år.

Vikariat Medverkande inredningsarkitekt till Tengbom Malmö

Ort
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb