teknikjobb.se

Vi söker två Produktionstekniker till Ravema

Företag Ravema AB
Ort
Utgår

2021-06-09

Ansök nu

Vi söker två Produktionstekniker till Ravema

Din roll
innebär ansvar för Mazaks produktprogram samt att vara en viktig resurs under maskinprojektens gång. Som Produktionstekniker leder och driver du större projekt tillsammans med tilldelade reurser.

I dina projekt kommer du att vara Ravemas huvudsakliga kontaktperson från order till övertagande samt säkerställa att leverans av utrustning uppfyller avtal beträffande tekniskt innehåll och prestanda.

De två tjänsterna skiljer sig åt genom att en av av tjänsterna kommer fokusera på processen före försäljning (pre sales) och den andra tjänsten fokusera på processen efter försäljning (post sales).

Fokusområde för tjänsterna är:

  • Ansvara för uppdaterade maskinspecifikationer, tekniska beskrivningar och prisblad för produktägarskap

  • Supporta säljare i säljprocessen med teknisk kunskap

  • Ta fram tekniska lösningar internt eller tillsammans med systemleverantörer

  • Supporta avdelningen med säljande produktinformation

  • Ta fram produktionsmetoder och tidsberäkningar

  • Planera demo- och testkörningar internt och externt

  • Besöka kunder, kundevent, mässor etc

Din profil
Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för teknik, produktion samt förbättringsarbete. Du är resultat- och målinriktad och gillar struktur och ordning.
Du har tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete och tycker om att leda och driva projekt.

Som grund bör du ha en Produktionsteknisk utbildning. Erfarenhet av automation och/eller Mazakmaskiner är meriterande men inte nödvändig då du får kompletterande utbildning hos oss.

Vi erbjuder
ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.

Ravema
är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation. Vi har också marknadens mest kompletta service- och eftermarknad.

Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland. Där finns också vårt unika Teknikcenter med utställning av nyheter och möjlighet under hela året till demonstration av våra produkter.

Ravema ingår i LMT Group som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I LMT Group ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

För mer information om tjänsten kontakta Malte Vertetics på telefon 0370-488 69 eller mail: mave@ravema.se. 

Dela detta jobb

Vi söker två Produktionstekniker till Ravema

Ravema AB