teknikjobb.se

Vi söker två kalibreringstekniker till Perstorp

Företag Maintpartner
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-07

Ansök nu

Vi söker två kalibreringstekniker till Perstorp

Vi söker kalibreringstekniker/instrumenttekniker med flera års erfarenhet från industrin.

Dina ansvarsuppgifter och ansvarsområden

 • Arbetsuppgifterna kommer bestå av kalibrering i fält och på labb av spårbara instrument för process- läkemedels- och livsmedelsindustrin, vilket kräver en god kännedom om grunderna för instrumentering och de olika mätprinciper så som t.ex. temperatur, tryck och flöde

 • Arbeta i kvalitetssystem med dokumentation och instruktioner för arbetets utförande vilket kräver god datorvana. Mycket av arbetet utförs i Documint och Excel men även de verktyg som används för de olika givarna och instrumenten

 • Arbete på annan ort kan förekomma och beredskapstjänst kan ingå i tjänsten.

Vi erbjuder dig:

 • En ansvarsfull och självständig roll i ett dynamiskt och team med möjligheter till egen utveckling.

 • Att vara med att bygga upp och påverka en verksamhet att bli större, effektiv och långsiktig.

 • Ett aktivt arbete och varierande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer:

 • Vi söker dig som har en utbildning, gärna inom mätteknik, el/automation eller liknande utbildning. Arbetserfarenhet som kalibreringstekniker, instrumenttekniker eller arbete som vi bedömer likvärdiga är meriterande.

 • Vi vill att du har B-körkort och Heta arbeten. HLR-utbildning, fallskydd och mobila plattformar är ett plus.

 • För denna tjänst väger personliga egenskaper tungt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 • För att arbeta som kalibreringstekniker hos oss bör du vara en kreativ problemlösare med en vilja att hitta bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, noggrann, organisatorisk och har förmågan att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

 • Det är viktigt att du har eget driv, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad.

 • Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift och vi värdesätter även din förmåga att kunna arbeta i grupp.

Har du frågor angående denna tjänst, vänligen kontakta:
Anders Nilsson, teamchef, 076-860 20 09
Mikael Hultgren, HUB-chef, 070-323 13 41

Maintpartner är marknadsledande inom industriellt drift och underhåll i norra Europa och den ledande aktören inom energisektorn i Norden. Vi hjälper våra kunder att minimera processtörningar och förbättra lönsamhet vid sina produktionsanläggningar. Vi erbjuder långtida drift- och underhållsavtal samt utvecklings-, planerings- och installationstjänster för industrin. Våra avancerade digitala lösningar representerar den nyaste kunskapen inom området. Maintpartnerkoncernen har cirka 1900 anställda. Omsättningen under 2016 var cirka 160 miljoner euro. Koncernen har kontor i Finland, Sverige, Polen och Estland. Mer information på www.maintpartner.se.

 

Dela detta jobb

Vi söker två kalibreringstekniker till Perstorp

Maintpartner