teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker truckförare/lager medarbetar till kund i Landvetter!

Ort
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

Vi söker truckförare/lager medarbetar till kund i Landvetter!

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu dig som har erfarenhet av arbete som montör eller arbete på lager.
Truckkort är ett krav och du bör föredra att ha ett fysiskt arbete, det är bitvis tungt.
Du kommer att arbeta med antingen montering, köra truck eller in/utlastning beroende på vad som passar just din profil bäst.

Vår kund är en av Sveriges största grossister inom däckhandeln och arbetsplatsen är ett däcklager förlagt i Landvetter. Arbetstider är främst måndag till fredag kl. 07.00-16.00.

Din profil
Vi ser gärna att du har:

• Ett par års relevant arbetslivserfarenhet av montering, lager eller liknande arbete
• Truckkort
• B körkort och egen bil
• Flytande svenska i både tal och skrift

Som person är du punktlig, har hög arbetsmoral och klarar av ett fysiskt tungt arbete. Du anser dessutom att det är viktigt med gott lagarbete, har ett positivt bemötande och är noggrann i ditt sätt att jobba.

Låter det intressant?

Om ja, tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval så tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer och eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Varmt välkommen med din ansökan.

Om oss
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor när det gäller lön, försäkringar, pension och semester. Du har en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och det gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

 

Dela detta jobb

logga
Vi söker truckförare/lager medarbetar till kund i Landvetter!

Premier Service AB