teknikjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

Sök jobbet

AxÖ Consulting

BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 380 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

På uppdrag av BAE Systems Bofors AB söker vi nu två produktionskvalitetstekniker för längre konsultuppdrag. Anställning sker hos AxÖ Consulting och du blir uthyrd till vår kund.

Hos BAE Systems Bofors AB får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin som hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.

Arbetsbeskrivning

Som produktionskvalitetstekniker ansvar du för att driva kvalitetsärenden samt kvalitetssäkra produktionen.

Dina främsta arbetsuppgifter omfattar bl a:

  • Arbeta med ständiga förbättringar i produktionen.
  • Utföra kvalitetskontroller vid delmontage.
  • Leda kvalitetsarbetet vid färdigt montage.
  • Framtagning, sammanställning och kvalitetssäkring av produktionsdokumentation.
  • Planera, genomföra, utvärdera och följa upp resultat från interna revisioner.
  • Avvikelsehantering

Profilbeskrivning

Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk- eller kvalitetsinriktning alternativt erfarenhet av produktionsteknik eller liknande arbete. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mycket god datavana. Kunskaper i SAP är meriterande.

Som person är du driven och får saker att hända. Du arbetar systematiskt och uppskattar såväl produktionsnära som teoretiska eller datorbundna arbetsuppgifter. Givetvis brinner du för kvalitet och förbättringar och du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som i vårt koncernspråk engelska, i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Information om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting på initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängt uppdrag eller fast anställning. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och säkerhetsprövning gjord av myndighet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Angelica Mäenpää, AxÖ Consulting, 076-636 61 75.

Om BAE Systems Bofors

BAE Systems Bofors är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas  
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/183
Kontakt
  • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2019-10-30
Sista ansökningsdag 2019-11-29

Vi söker tekniker inom produktionskvalitet

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb