teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vi söker Ställande Automatpressoperatörer till Nitator i Hylte

Företag Nitator AB
Ort
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Vi söker Ställande Automatpressoperatörer till Nitator i Hylte

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Ur ett hållbarhetsperspektiv ska Nitator vara Världens ledande leverantör till fordonsrelaterad industri och vara regionens mest attraktiva arbetsplats. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi ca 200 medarbetare. Omsättningen i Sverige ligger på ca 500 MKR Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Ställande Automatoperatör innebär ett utvecklande och varierande arbete. Du arbetar som Ställande Automatoperatör på automatpressavdelningen, med ansvar för maskininställningar. Du kommer att få möjligheten att ha helhetsansvar för plåtformningsprocessen. I din arbetsroll ingår allt från programmering och körning, till kvalitetskontroll av producerade detaljer. I arbetet har du en viktig roll i att säkerställa och ansvara för att på bästa och effektivaste sätt producera plåtdetaljer till högsta kvalitet.

Denna tjänst innebär att du följer detaljplanering efter körplan och framtagning av dokument. Du ansvarar för att utföra kvalitetskontroller efter de rutiner som finns. Arbetet består även av att ställa verktyg enligt instruktion, provkörning av verktyg för förstabitskontroll och även utföra sistabitskontroll. Daglig tillsyn på förekommande utrustning är också en del av arbetet. Självständigt kommer du att inrapportera och registrera följekort/arbetskort i MPS-systemet. Nitator har Monitor som affärssystem.

Är du en positiv och driven person som gillar att ständigt förbättra och effektivisera? Är du dessutom noggrann och har arbetat inom industrin tidigare? Är du praktiskt lagd, kvalitetsmedveten, snabblärd och redo att ge järnet? Vill du jobba på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Perfekt, vi söker just nu personal till vår produktion. Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet.

Bakgrund/Kunskaper

Du har en godkänd gymnasial utbildning. Du har förmodligen erfarenhet från arbete inom industrin med liknande arbetsuppgifter.

Du innehar truckkort och giltigt körkort. Du är bekväm med det svenska språket – både i tal och skrift, kunskap i engelska är meriterande.

För att klara jobbet måste du

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som operatör på Nitators automatavdelning är du noggrann, ordningsam, punktlig och lojal. För att trivas med oss bör du vara ambitiös, ha en positiv attityd och ett medskapande beteende. Högt ansvarstagande och helhetssyn är grunden till vår framgång.

Du innehar B-körkort. Meriterande om du har truckkort motvikt/skjutstativ.

Vi erbjuder

Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet.

  • En arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet

  • En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång

  • En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas

Tjänsten är på heltid och arbetstid är skiftarbete. Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till förlängning alternativ tillsvidareanställning. Du har god datorvana, på Nitator använder vi Monitor som affärssystem. Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav. Beskriv i detalj vad dina arbetsuppgifter och erfarenheter har inneburit.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Produktionsledare Nitator Alexander Malmborg 035-177522

och/eller Produktionschef Morgan Magnusson 0345 40 919

Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav.

Ansök via personal@nitator.se senast 2022-10-15. Märk ansökan med ”Ställande automatoperatör”

Urval och Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Dela detta jobb

Logo
Vi söker Ställande Automatpressoperatörer till Nitator i Hylte

Nitator AB