teknikjobb.se

Vi söker servicetekniker över hela landet!

Ort
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Vi söker servicetekniker över hela landet!

    
Swecon Anläggningsmaskiner är alltid på jakt efter nya servicetekniker till våra anläggningar i Sverige. Vi är rikstäckande och finns på över 20 orter i Sverige. Nedan hittar du dels lite information om hur det är att arbeta hos oss och vilka arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. Vi ser gärna att du även skriver med i din ansökan vilken av våra anläggningar som du är intresserad av jobba hos. Vi ser sen till att din ansökan når fram till rätt anläggning. Du hittar alla våra anläggningar på länken nedan.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på entreprenadmaskiner. Resor och arbete i fält, liksom verkstadsarbete, ingår i arbetsuppgifterna.

Det är viktigt att du är elkunnig, kan läsa elschema och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort, lägst B.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne. Vi utbilar löpande alla våra servicetekniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som tekniker hos oss blir både varierande och utvecklande!

Länk till våra anläggningar: http://sweconkontakt.se/

På denna länk hittar du de lediga tjänster som finns idag och här registrerar du ditt cv och din intresseanmälan: https://www.volvoce.com/sverige/sv-se/swecon/about-us/career-opportunities/lediga-jobb-swecon-volvo/
Du kan även registera dig via länken nedan.

Välkommen med din ansökan!

 
Skicka ansökan
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Sista ansökningsdag
2020-12-31
 
Plats
Hela Sverige
 
Kontaktpersoner
Swecon Anläggningsmaskiner AB Personal/HR

Dela detta jobb

Vi söker servicetekniker över hela landet!

Swecon Anläggningsmaskiner AB