teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Vi på Premier saktar aldrig ner och växer hela tiden så det knakar! Vi söker dig som vill bli en del utav vårt team och växa tillsammans med vår verksamhet. Vi vill vidga dina vyer och erbjuda dig ett omväxlande arbete. Våra kunder efterfrågar fler duktiga Premierare som kan börja arbeta hos dem och vi vill komma i kontakt med dig som söker jobb!

Vi söker efter dig som är sugen på att sommarjobba inom flertalet brancher, bl.a lager och industri.

Arbetstiderna hos våra kunder är varierande, allt från dagtid till 5-skift.

Kvalifikationer
Är du glad och positiv med hög arbetsmoral?
Har du kanske tidigare erfarenhet inom industri? Då är det dig vi söker.

Meriterande är om du har truckkort, behörighet att köra hjullastare och/eller travers.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Krav
B-körkort
Tillgång till bil

logga

Vi söker semesterersättare!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb