teknikjobb.se

Logga

Vi söker Sektionschef inom el-och instrument

Ansök nu

Vi söker Sektionschef inom el-och instrument

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och ska nu bygga ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. En väl fungerande avloppsrening som kan möta framtidens krav är en förutsättning för stadens tillväxt. Med ny teknik tänker vi långsiktigt och möjliggör utveckling av avloppsreningen även i framtiden, för stockholmarnas och Östersjöns bästa. Utbyggnaden sker i Henriksdal och på några års sikt förs verksamheten från Bromma reningsverk. Vi söker en sektionschef till vår nyinrättade sektion El och Instrument, där arbetar ingenjörer och tekniker med programmering, avhjälpande/ förebyggande samt förbättrande underhåll.

Arbetsuppgifter och utmaningar
Sektionschef ansvarar för att sektionen sköter uppdraget gällande resursplanering, avhjälpande, förebyggande underhåll samt förbättrande underhåll inom programmering, styr, regler/ automation samt el och instrument vid Henriksdals reningsverk samt Sofielund och Valsta. Sektionschefen ansvarar också för att leda, utveckla enhetens verksamhet genom att motivera och entusiasmera sina medarbetare. Sköta kontakter med övriga delar av bolagets verksamhet som produktionen eller andra enheter och avdelningars samt externa kontakter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Ansvar för att mål uppfylls inom beslutade ramar samt befogenhet att fatta de beslut som behövs
  • Ansvara för att sektionen utvecklas utifrån ekonomisk medvetenhet 
  • Granska ritningar och dokumenterat vid nyinstallationer som sker inom det egna ansvarsområdet
  • Personal, budgetansvar och befogenhet att fatta beslut enligt delegation
  • Ansvar för säkerhet, arbetsmiljö, kvalitet och miljöarbete inom sektionen samt befogenhet att fatta nödvändiga beslut

Sektionschef rapporterar till Enhetschef Underhåll

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom automation/ instrument eller elkraft. Vi vill även att du har någon form av utbildning inom ledarskap och underhållsutveckling samt erfarenhet att arbeta inom processindustri.

Du har ett stort intresse för ledarskap och människors utveckling samt har minst ett års erfarenhet som chef eller arbetsledare inom området. Du behöver även ha B-körkort.

Som person behöver du ha en god samarbetsförmåga samt är duktig på att skapa goda relationer med medarbetare och externa parter. Det är även viktigt att du är en problemlösare och har en god analytisk förmåga samt är initiativtagande och kommer gärna med förslag på lösningar. Vidare gillar du att arbeta efter enhetens mål och är resultatinriktad.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka då in din ansökan via extern webb senast den 30 augusti 2020.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Conny Ohlson, på telefon 08-522 133 05 (efter den 3 augusti).
Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår växel 08-522 120 00.

Mer om oss
Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.


Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Vi söker Sektionschef inom el-och instrument

Stockholm vatten och avfall