teknikjobb.se

Vi söker projektledare och projektkoordinatorer inom Automotive

OM OSS
Quality Edge Systems AB är ett ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Linköping och Stenungsund. Vi erbjuder anställning i ett företag där anställda har stort inflytande och där möjlighet till delägarskap finns. Vi är ett mindre konsultbolag med korta beslutsvägar och god sammanhållning. Vi har kollektivavtal och tillämpar förmånliga lönemodeller.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ingenjör hos oss får du möjligheten att arbeta i teknikens framkant. Våra kunder finns inom flera branscher och det kommer att finnas möjlighet att få arbeta i spännande och mycket kvalificerade uppdrag. Det mesta arbetet sker på plats hos våra kunder, men uppdrag på något av våra kontor kan förekomma. Vi söker nu projektledare och projektkoordinatorer.

OM DIG
Du vill arbeta hårt och få god utdelning för det. Du som söker har ett stort tekniskt intresse och visar stort engagemang i ditt arbete. Vi ser gärna att du som söker även är kreativ och utåtriktad, samt har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer med både kollegor och kunder. 

Vi söker dig som har relevant utbildning. Du har lång erfarenhet av att driva eller koordinera produktutvecklingsprojekt samt har erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete inom produktionsberedning och konstruktion. Du har gärna en bred erfarenhet från olika produkter och branscher.

Vi förutsätter du talar/skriver svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi ser gärna att du skall ha erfarenhet utav agilt arbetssätt. Som person har du lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer, har en öppen attityd och kan anpassa din kommunion till olika förutsättningar. Du är målorienterad och drivande på ett positivt sätt, värnar om samarbetet samtidigt är du självständig. Du har, förutom ett teknikintresse, ett stort intresse av och fallenhet för att leda personal. Du har god självkännedom och förmågan att anpassa ditt ledarskap till olika situationer. Du har lätt att tal till dig ny kunskap och utmaningar, är välorganiserad och ansvarskännande. 

Sista ansökningsdag är 2021-05-15, men skicka gärna din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Vi söker projektledare och projektkoordinatorer inom Automotive

Ort
Utgår

2021-05-15

Ansök nu

Dela detta jobb