teknikjobb.se

VI SÖKER PROJEKTLEDARE INOM AUTOMOTIVE

Företag i3tex
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

VI SÖKER PROJEKTLEDARE INOM AUTOMOTIVE

Passar du profilen?Vi tror att du har en teknikbakgrund samt att du har erfarenhet av att leda och driva projekt inom produktutveckling i dess olika faser.

På det personliga planet är du driven, strukturerad och öppen för att ta egna initiativ och växa samtidigt som du utvecklar ditt arbete och din produkt. Vi tror att du är en sann lagspelare med social kompetens och har en kommunikativ personlighet.

Vad kommer du göra?I denna roll som erfaren Group Design Leader kommer du att vara nyckelpersonen som koordinerar, leder och driver arbetet i industrialiseringsfasen för Interiöra och Exteriöra produktområden.

- Du kommer att arbeta i en global miljö med många kontaktpunkter och med intressenter i Kina, USA och EU-länder.

- Du kommer att driva utvecklingsarbetet för att säkra resultat och leveranser i enlighet med tidplan, tekniska kravspecifikationer till rätt kostnad och besparing.

- Du ansvarar för dokumentationen, så att vald teknisk lösning beskrivs i alla tillämpliga system och säkerställer rätt struktur i KDP-systemet och Teamcenter. Du kommer att initiera och försäkra dig om att korrigerande åtgärder utförs när avvikelser uppstår och hantera problem som dokumenteras i FLOW/VIRA -systemet.

- Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med tillverkningsteknik, upphandling/inköp och leverantörer, därför kan du förvänta dig många olika gränssnitt att arbeta med.

Du har arbetat med externa leverantörer tidigare och har god förståelse för dem. Kunskap och praxis i Agilt sätt att arbeta tillsammans med Volvos system som VPC, KDP, TcE, Catia V5, FLOW/VIRA, SharePoint, HPD, Pecca Pro -kostnad är meriterande, liksom tidigare erfarenhet inom bilindustrin mycket gärna inom stolar och säten.

Du måste behärska engelska i tal och skrift, och ha ett körkort "B" som gäller i Sverige.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Lena Persson och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 

Lena Persson, 0705 - 797 197

 

Dela detta jobb

VI SÖKER PROJEKTLEDARE INOM AUTOMOTIVE

i3tex