teknikjobb.se

Vi söker projektledare inom Automotive

Just nu söker vi projektledare för kunds räkning. Vi söker DIG som har ett starkt engagemang och vill anta utmaningen att driva utvecklingsprojekt mot nya mål samt leder tvärfunktionella team. Du leder arbetet från projektstart till framgångsrik lansering. 
Arbetsuppgifter 
Ansvara för projektens leveransprecision avseende specifikation, kvalitet, tid, tillverkningskostnad samt projektkostnad.
Avrapportera status samt driva lösningar och beslut mot projektets styrgrupp.
Planera och leda alla övergripande aktiviteter inom projekten, från förstudie till stängning av projektet efter lansering.
Proaktivt koordinera alla inblandade intressenter samt tillse att kommunikationen fungerar.
Tillsammans med projektteamet utarbeta och genomföra lösningsförslag på projektavvikelser.


-Vi söker dig som har god erfarenhet och dokumenterad framgång av att leda tvärfunktionella utvecklingsprojekt för kompletta produkter och/eller tjänster.
-Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika produkter/tjänster och branscher, där erfarenhet från tillverkningsindustrin är meriterande.
-Din bakgrund har medfört att du har en djup förståelse för olika funktioners utmaningar och behov samt hur detta bäst beaktas för att nå framgång i utvecklingsprojekt.
-Du bör ha minst 5 års erfarenhet av projektledning inklusive att leda arbete med resursestimering, projektplanering och aktiv riskhantering.
-Det är även av vikt att du kan säkerställa att behov i ett projekt tillgodoses, samtidigt som du kan prioritera bland dina parallella projekt.
-Vi förutsätter att du talar/skriver svenska och engelska flytande i tal och skrift.
-Har du erfarenhet av Agilt arbetssätt så är detta ett stort plus.
Som person är du starkt drivande, självständig och har ett positivt synsätt gällande problemlösning. Du är även välorganiserad, kommunikativ och tydlig. För att lyckas i rollen behöver du även besitta en analytisk förmåga samt att växla mellan helhetssyn och detaljfokus när så krävs. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att leverera resultat och leda team mot gemensamma mål, med kunden och alla övriga intressenter i fokus.
 
Om Alkitron:
 
Alkitron Engineering AB är ett ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Göteborg, Linköping och Stenungsund. Vi erbjuder anställning i ett företag där anställda har stort inflytande och där möjlighet till delägarskap finns. Vi är ett mindre konsultbolag med korta beslutsvägar och god sammanhållning. Som ingenjör hos oss får du möjligheten att arbeta i teknikens framkant. Våra kunder finns inom flera branscher och det kommer att finnas möjlighet att få arbeta i spännande och mycket kvalificerade uppdrag. Det mesta arbetet sker på plats hos våra kunder, men uppdrag på något av våra kontor kan förekomma. 
 
 
Sista ansökningsdag är 2020-02-01, men skicka gärna din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan! 
 
Märk din ansökan med referensen: PL Automotive
 
Ange tydligt vart du kom i kontakt med vår platsannons i din ansökan, tack. 
 
Ansökan skickas till jobb@alkitron.se 
 
För frågor eller mer information om tjänsterna, vänligen kontakta Fredrik Jirholm +46 767754801
 

 

Logga

Vi söker projektledare inom Automotive

Ansök nu

Dela detta jobb