teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Husqvarna Group Ab söker nu efter en processoperatör till deras verksamhet i Brastad.
Som processoperatör hos Husqvarna Group AB ingår du i ett skiftlag där man jobbar med att säkerställa driften på olika maskiner och utrustningar du blir placerad vid på något av skiften.
I fabriken finns ett flertal processer med olika processinnehåll med den gemensamma nämnaren att det är styrda maskiner. I uppgifterna utöver att drifta maskinerna ingår bl.a. ställ, kvalitetskontroller, operatörsunderhåll samt ständiga förbättringar.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk gymnasial utbildning med inriktning maskinteknik/processteknik, eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Är du en lagspelare med god social kompetens som också är flexibel nog att kunna ingå i en arbetsrotation? Är du också lösningsorienterad och driven?
Vi ser gärna att du kan förstå flöden för att kunna vara med vid planeringar och prioriteringar vid förändringar. Lojalitet ses som en självklarhet för att du ska kunna verka som en god ambassadör för företaget och dess varumärke.
Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Marianne Johansson tel 0707-858412.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Krav
Krav:
Grundläggande CNC-teknik samt programmering.
Du bör ha mättekniska kunskaper och kunna utläsa processbeskrivningar.
Dator/PC-vana
Kunskap och förståelse inom LEAN-produktion.
Utföra praktiska unerhållsarbeten.
Kunna uttrycka sig i tal och skrift både svenska och engelska.
B-Körkort och tillgång till bil.

logga

Vi söker Processoperatör till Husqvarna i Brastad

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb