teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi söker platschefer till Mecon Bygg AB

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Vi söker platschefer till Mecon Bygg AB

Vi söker platschefer till Mecon Bygg AB

Tjänstebeskrivning & erbjudande
I takt med att Mecon Bygg AB expanderar söker vi nu en erfaren platschef inom nyproduktion. Om du är en person som tycker om att arbeta brett och vill komma till ett företag som värnar om utveckling, då är Mecon Bygg AB rätt för dig!

Som platschef hos Mecon Bygg AB är du ansvarig för att leda och styra produktionen på byggarbetsplatsen. Du kommer att planera, samordna och följa upp produktionsarbetet för att säkerställa slutleverans mot kund enligt upprättat avtal. Du planerar för god säkerhet och bevakar att regler och arbetsrutiner följs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Planera, dokumentera och organisera arbetsplatsen tillsammans med arbetsledningen.
- Leda och delta i byggmöten och UE-möten.
- Kommunicera och informera, samt hantera konflikter.
- Löpande uppföljning med arbetsledningen.
- Kvalitets- och miljöstyrning av produktion med kontroll, provning och slutdokumentation.
- Rapportering.
- Handlägga uppgifter inom ansvaret för BAS-U.
- Ansvara för, planera och följa upp projektets ekonomi.

Personprofil
Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt har arbetat som arbetsledare eller platschef inom nyproduktion i några år. Vidare har du god kunskap inom entreprenadavtal och juridik. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Dina personliga egenskaper väger tungt och för att passa hos Mecon Bygg bör du vara en affärsmässig, engagerad, relationsskapande, drivande och lösningsorienterad person.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Plats: Lindetorpsvägen 11, Johanneshov.

Företagspresentation
Mecon Bygg AB bildades 1999 och arbetar med stora totalentreprenader i form av flerbostadshus i Stockholm & Uppsala. Företaget präglas av affärsmässighet med en platt och effektiv organisation med korta beslutsvägar. Framgången har bland annat präglats av en långsiktig relation med beställaren, gedigen byggkunskap, förmågan att se projektets hela ekonomi även utifrån beställarens perspektiv, konkurrensutsättning av UE och internationella inköp. Mecon bygg ab omsätter 620 miljoner (2018) och är moderbolaget i en koncern bestående av flera företag med totalt 45 anställda. En del av koncernen är Mecon bostad som utgör en mindre del av verksamheten som är under utveckling som projekterar och producerar bostäder i egen regi.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Dela detta jobb

logo
Vi söker platschefer till Mecon Bygg AB

PerformIQ