teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker personal till kvalitetsavdelning inom tillverkningsindustrin

Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Vi söker personal till kvalitetsavdelning inom tillverkningsindustrin

Tjänstebeskrivning
Just nu söker vi på Premier en noggrann kvalitetskontrollant till tillverkningsindustrin.

I denna tjänst kommer du arbeta med att avsyning och kontroller för att säkerställa produkten inför leverans. Du jobbar efter checklistor och dokumenterar i datasystem.

Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta hos vår kund i Mariestad.

Uppdragets start: omgående.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god teknisk förståelse och har hög arbetsmoral. Om du är van att jobba strukturerat och i ett högt tempo är detta en tjänst för dig. Du har ett öga för detaljer, har lätt för att arbeta självgående och ta ansvar för ditt eget arbete. Har du tidigare arbetat med bilprovning eller liknande arbete är det meriterande. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Har du traverskort och/eller heta arbeten är det meriterande. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.?Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Vi söker personal till kvalitetsavdelning inom tillverkningsindustrin

Premier Service AB