teknikjobb.se

logga

Vi SÖKER ÖVERGRIPANDE PROJEKTLEDARE BYGG

Ansök nu

Vi SÖKER ÖVERGRIPANDE PROJEKTLEDARE BYGG

AMW CONSTRUCTION AB söker dig som oavsett ålder kan vara en ungdomlig och ambitiös byggprojektledare. Du vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt av samhällsfastigheter och spännande spetsprojekt. Vi erbjuder en spännande och utvecklande resa där du kommer få vara delaktig i uppbyggandet av AMW Constructions framgång i rollen som stor aktör inom samhällsfastigheter. Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team, med utgångspunkt från Ängelholm.

Ansvarsområden
Som projektledare inom AMW Construction har du en nyckelroll i våra projekt. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för ett flertal projekt där du fungerar som samarbetspartner till platschefer, arbetschef och entreprenörer, främst i frågor kring projektering och tidiga skeden. Du driver självständigt arbetet med projekteringsledning och hanterar bygglovsprocessen, upphandlingar, inköp, kalkyler, prognoser och planering. Du kommer att, som en del i ledningsteamet, ha nära kommunikation med ägare och styrelse för ett smidigt och givande samarbete.

Utbildning och erfarenhet
För att passa in i rollen som övergripande projektledare har du högskola eller relevant utbildning samt minst 5 års arbetslivserfarenhet som projektledare eller från likvärdigt ansvar inom byggbranschen. Vi ser framför oss att du har erfarenhet av att leda och styra byggprocessen och dess olika aktörer.  Du behöver ha erfarenhet av budget och uppföljning av projekt. Även arbete inom kommunala projekt eller organisationer är meriterande. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har engagemang och kapacitet för att vara spjutspetsen i våra olika projekt. Som du vet är Byggprojektledaren en nyckelspelare när det gäller att få alla i projekten att, med gemensamma krafter, dra åt samma håll. Det innebär att du är en lagspelare såväl som relationsskapare. Du har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Du gillar att ha ordning och reda, ser möjligheter och har vilja att göra intern karriär. Du har ett tydligt intresse av affärsrelationer och är resultatinriktad. Du har förmågan att lyssna in och förverkliga våra kunders vision.

Om AMW Gruppen
AMW Construction AB är en viktig del i företagsgruppen AMW Gruppen. Vi är en förhållandevis ny utmanare på marknaden. Genom nytänk och ett aktivt samarbete med stora aktörer, har vi ett tydligt fokus på nyskapande samhällsfastigheter. Här utmanar vi gärna konventionella byggmetoder och tänkesätt. Kreativitet är (ett av våra arbetssätt ) / (självklart för oss) och vi och är öppna för teknikens möjligheter. Vi arbetar tätt tillsammans med de största driftaktörerna. Vi erbjuder trygghet och kunskap i långsiktiga affärer och avtal. Tillsammans med (dig och) våra kunder kommer vi att vara en tydlig nyskapare och växande aktör.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Befattning: Projektledare Syd

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Placering: Ängelholm

Till tjänsten kommer vi att göra ett löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Bengt Myhrman, Marknadschef telefon 0763-985700 eller mail till ansokan@amwgruppen.se

Dela detta jobb

logga
Vi SÖKER ÖVERGRIPANDE PROJEKTLEDARE BYGG

Roi Rekrytering Sverige AB