teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vi söker Operatörer till Nitator i Hylte

Företag Nitator AB
Ort
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Vi söker Operatörer till Nitator i Hylte

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Ur ett hållbarhetsperspektiv ska Nitator vara Världens ledande leverantör till fordonsrelaterad industri och vara regionens mest attraktiva arbetsplats. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi ca 200 medarbetare. Omsättningen i Sverige ligger på ca 500 MKR

Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Vi söker Operatörer till Förädlingen Nitator i Hylte

Är du en positiv och driven person som gillar att ständigt förbättra och effektivisera? Är du dessutom noggrann och har arbetat inom industrin tidigare? Är du praktiskt lagd, kvalitetsmedveten, snabblärd och redo att ge järnet? Vill du jobba på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter?  Perfekt, vi söker just nu personal till vår produktion. Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité

Arbetsuppgifter

Tjänsten som operatör förädling innebär ett ansvar för att styra och hantera produktionsutrustningen samt möta uppsatta kvalitets- och leveranskrav. Du arbetar som operatör på förädlingsavdelningen, där det ingår press- och punktsvets samt automation i våra svetsrobotar. I din arbetsroll ingår allt från framtagning av material och körning av robot och kvalitets-kontrollera producerade detaljer. I arbetet har du en viktig roll i att säkerställa och ansvara för att på bästa och effektivaste sätt producera plåtdetaljer till högsta kvalitet.

Daglig tillsyn på förekommande utrustning är också en del av arbetet. Självständigt kommer du att inrapportera och registrera följekort/arbetskort i MPS-systemet. Nitator har Monitor som affärssystem.

Bakgrund/Kunskaper 

Du har en godkänd gymnasial utbildning. Du har förmodligen erfarenhet från arbete inom industrin med liknande arbetsuppgifter.

Du innehar truckkort och giltigt körkort. Du är bekväm med det svenska språket – både i tal och skrift, kunskap i engelska är meriterande.

För att klara jobbet måste du

Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats. Du visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater.

Du är strukturerad och du kan arbeta i grupp samtidigt som det ställs krav på att du kan jobba självständigt och fokuserat. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång. Med din vilja, ambition, önskan om att utvecklas och lära nytt samt en positiv attityd att utveckla din kompetens till det som dagens och framtidens arbete kräver.

Vi erbjuder

  • En arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet

  • En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång

  • En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas

Tjänsten är på heltid och arbetstid är skiftarbete. Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till förlängning alternativ tillsvidareanställning. Du har god datorvana, på Nitator använder vi Monitor som affärssystem. Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav. Beskriv i detalj vad dina arbetsuppgifter och erfarenheter har inneburit.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Produktionsledare Nitator Alexander Malmborg 035-177522

Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav.

Ansök via "Ansök nu" senast 2022-06-02.

Urval och Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Logo
Vi söker Operatörer till Nitator i Hylte

Nitator AB