teknikjobb.se

Vi söker nu en EMC-ingenjör gärna med några års erfarenhet som förstärkning till vårt EMC-team. Beroende på uppdragets karaktär jobbar vi som konsult på plats hos kund, alternativt driver vi kundprojekt in-house från vårt kontor i centrala Göteborg. Uppdragen spänner hela vägen från specifikation till verifierande mätningar.  

Vi söker dig som trivs med att jobba med nya människor, olika typer av produkter och är allmänt teknikintresserad. Du är en social person som är intresserad av att lära nytt och även gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Givetvis formulerar du dig väl på både svenska och engelska både i tal och skrift. Du är förmodligen högskoleingenjör inom elektroteknik och har helst några års erfarenhet från industrin. Praktisk erfarenhet av elektronikkonstruktion och EMC-mätningar är meriterande. 

 Din roll i teamet blir att, på uppdrag av kund, jobba med EMC-frågor såsom granskning av kravspecifikationer och testresultat, ge konstruktionshjälp och designråd. Att delta vid EMC-provning och felsökning kan också bli aktuellt.  

Idag är våra huvudsakliga uppdragsgivare verksamma inom fordons- och telekomindustrin, men vi har som ambition att bredda vår kundbas även inom andra områden. 

Om Provinn:
We explore the limits of systems and products.  We are driven by a combination of curiosity and the mindset that the interaction between man, technology and the environment is always possible to do a little better. This is for the safety of people and the world around us.

 

Vi söker nu en EMC-ingenjör gärna med några års erfarenhet som förstärkning till vårt EMC-team.

Företag Provinn AB
Ort
Utgår

2021-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb