teknikjobb.se

Vi söker nu en Biträdande Projektledare till vårt huvudkontor i Upplands Väsby

Företag Logiwaste AB
Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Vi söker nu en Biträdande Projektledare till vårt huvudkontor i Upplands Väsby

Arbetsuppgifter
I rollen som Biträdande Projektledare kommer du att spela en viktig roll i Logiwastes fortsatta tillväxtresa. Arbetet är varierande och du kommer att hantera både större och mindre projekt. Du kommer stötta Projektledaren med dess ansvarar för framdrift och lönsamhet i projekten inklusive att kundkrav uppfylls, uppföljning av tidsplaner och ekonomiska kalkyler samt att våra högt ställda krav på kvalitet efterlevs. Du förväntas ingå i den befintliga projektledarorganisationen och fungera som stöd och bollplank i olika frågeställningar.

Du kommer att sköta kontakter med beställare och underentreprenörer samt arbeta med resursplanering för egen personal. Arbetet innebär att i nära samarbete med både säljorganisationen och våra projektdesigners ta fram de bästa praktiska lösningarna för att sedan leda och samordna dessa installationsprojekt.

Du kommer delvis arbeta självständigt under projekten och se till att driva dessa framåt. Arbetet innebär emellertid många kontaktytor och ett stort nätverk då du arbetar i nära dialog med såväl kollegor som kunder och underleverantörer. Arbetsområdet kommer huvudsakligen att vara Skandinavien, men vi har även kunder utanför dessa gränser. Tjänsteresor förekommer i tjänsten.


Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet i liknande roll
  • Kunnig inom avtal och juridiska frågeställningar
  • Affärsmässig med fokus på lönsamhet
  • Van att hantera och följa upp underleverantörer, personal med mera

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet att vara projektingenjör/projektledare inom bygg, ventilation eller liknande. Vi tror även att du har en teknisk bakgrund, gärna civilingenjör eller högskoleingenjör. Ett intresse för teknik i kombination med ett tekniskt sunt förnuft är nödvändigt för att lyckas väl i rollen.
Som person är du engagerad, strukturerad, driven och målinriktad samt har en god kommunikationsförmåga. Du är van att hantera flera projekt samtidigt och har genomgående affärsmässigt tänk. 

Varför Logiwaste?
Vi erbjuder en nyckelroll i ett expansivt bolag
Mycket kompetenta och trevliga kollegor
Bra anställningsvillkor
Möjlighet till utveckling

Mer information och ansökan
Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.
Välkommen med Din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Vi söker nu en Biträdande Projektledare till vårt huvudkontor i Upplands Väsby

Logiwaste AB