teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker montörer till Mariestad!

Ort
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Vi söker montörer till Mariestad!

 

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu montörer.

I denna tjänst arbetar man fritt under eget ansvar efter uppsatta deadlines. Beroende på vilken avdelning man arbetar på finns det många olika arbetsuppgifter - förmontering, montering av glasrutor, el-montering, plastarbete, lackering m.m.

Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta hos vår kund i Mariestad. Detta är ett långsiktigt uppdrag och anställningen börjar via Premier med möjlighet till anställning hos kund längre fram.

Uppdragets start: omgående.

Din profil
Vi söker dig som har en god teknisk förståelse och har hög arbetsmoral. Om du är van att jobba strukturerat och i ett högt tempo är detta en tjänst för dig. Du har ett öga för detaljer, har lätt för att arbeta självgående och ta ansvar för ditt eget arbete.

Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare har arbetat inom hantverksyrken. Att du har god kunskap av att hantera verktyg och läsa ritningar/instruktioner är ett krav.

Låter det intressant?

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.?Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Vi söker montörer till Mariestad!

Premier Service AB