teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi söker montörer!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Vi söker montörer!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker för kunds räkning montörer med erfarenhet av ritningsläsning. Företaget är ett framgångsrikt bolag i Landskrona som har ca 70 medarbetare.

Arbetet består av varierande montörsarbete som:
• Montera
• Packa
• Provtrycka

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta fysiskt och varierat.

Personprofil
Du känner igen dig i nedanstående:

• Du är arbetsam
• Måste vara noggrann
• Team player
• Motiveras av problemlösningar

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 07:00-16:00
Plats: Landskrona

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd via PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på mail ninni.henrysson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Vi söker montörer!

PerformIQ