teknikjobb.se

Reparations verktyg för personer

Vi söker nu fordonstekniker/mekaniker till vår verkstad! 

Vi erbjuder
Som fordonstekniker/mekaniker på Motorcentralen Bil och Kaross Umeå AB kommer du arbeta med service och reparationer av person- och transportbilar. Ett urval av arbetsuppgifter kan vara:
• Service
• Motor- och växellådsreparationer
• Avancerade felsökningar
• Reparation på chassier, bromsar och komfortsystem 

Vi söker
Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.
 
Vi arbetar med marknadens alla olika bilmärkena samt Ekonomiservice vilket innebär bilar äldre än 8 år från Volkswagen och Skoda. 

Du får även kontinuerlig utbildning inom den senaste tekniken med hjälp av kurser hos våra märkens generalagenter. Du kommer arbeta i ett trivsamt team i centralt belägna verkstadslokaler i Umeå. Vi strävar oavbrutet efter att vara en trevlig och utvecklande arbetsplats där det är simulerande att arbeta.
 
Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen – trivsel, utveckling, trovärdighet och ansvar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Stämmer detta in på dig?
Du har fordonsteknisk utbildning och har några års arbetslivserfarenhet som mekaniker. Utöver ditt tekniska kunnande så är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du kan även skriva på svenska, innehar B-körkort och en god datorvana.
Vill du veta mer eller ansöka?

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi intervjuar löpande.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ställa dem direkt till vår servicechef Sören Jacobsson telefonnummer 090-153931 eller sista ansökningsdag är 2021-06-30

Vi söker mekaniker

Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb