teknikjobb.se

logga

Vi söker mätartekniker till OneCo i Södertälje

Ort
Utgår

2021-10-08

Ansök nu

Vi söker mätartekniker till OneCo i Södertälje

Vi söker nu dig som vill bli en viktig del i vår tillväxt och börja resan hos oss som mätartekniker. Under hösten 2021 kommer du att vara placerad i Kungens Kurva och utför arbeten i hela Stockholmsområdet. I början av 2022 kommer du att placeras i Södertälje och arbeta med ett mätarbytesprojekt.

Som mätartekniker kommer du ingå i ett mindre team med en teamledare i spetsen. Du kommer att arbeta med att byta ut och montera en större mängd elmätare utifrån uppgjorda checklistor och rutiner. Inför starten kommer du få utbildning med teori och praktik som gör att du får den kunskap du behöver för att utföra ett säkert arbete. Du får möjlighet att tillsammans med kompetenta kollegor arbeta i en självständig och fri roll. 

Bakgrund/Kompetens  

Vi söker personer med rätt inställning och som trivs med praktiska arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har el utbildning eller arbetat med el relaterat arbete eller så kan OneCo bli din första arbetsgivare. Du ska behärska svenska språket och meriterande om du även kan arabiska.

Personliga egenskaper 

Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Vi söker dig som trivs att arbeta med teknik och service och vill utveckla dig själv likväl OneCo. Du har en god förmåga att kommunicera, ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer. Samspelet mellan kollegor ser du som nyckeln till framgång för att på bästa sätt lösa problem och leverera bra service till kunderna.

Vad kan vi erbjuda dig?

På OneCo får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom spännande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll. Alla anställda på OneCo omfattas av kollektivavtal. Vi erbjuder goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Du får arbetstidsförkortning och 25 semesterdagar/år. 

Vill du växa tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

OBS! Rekryteringsbolag undanbedes!

Har du några frågor är du välkommen att maila elvedin.cavcic@oneco.se

På OneCo och affärsområde Power arbetar vi inom bl.a. flera olika el-områden nära kunden. En stor del av arbeten vi utför är mot elnätsägare där vi till exempel gör nyanslutningar, flyttar eller byter elmätare, underhållsåtgärder på ej fungerande elmätare, kopplar in nya serviser, kontrollerar att mätare för högre förbrukning mäter rätt och kontroller el kvalitet. Vidare utför vi även elinstallationer för ladd utrustning till elbilar och /installerar även solcellsanläggningar.

Anställningsform: Tillsvidare med 4 månaders provanställning.  
Arbetstid: Heltid dagtid kl. 07-16, men även eftermiddag och kväll kommer att schemaläggas
Tillträde: oktober
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner. 
Körkort: B Körkort

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

 

Dela detta jobb

logga
Vi söker mätartekniker till OneCo i Södertälje

OneCo Networks AB