teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker Lokalvårdare till Norrtälje Kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Vi söker Lokalvårdare till Norrtälje Kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Som lokalvårdare i Norrtälje kommun är du en betydelsefull medarbetare i ett serviceyrke som hela tiden utvecklas och där du kommer i kontakt med många människor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Som lokalvårdare städar och underhåller du kommunens lokaler på bästa sätt. Vi använder miljövänlig städmetod i våra skolor och förskolor och håller en god service till våra kunder. Rollen passar dig som vill arbeta under frihet med ansvar och med god kvalité som ledord. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga i vårt ”team”.

Utmaningarna

Då ingen dag är sin andra lik krävs både planering och flexibilitet för att klara sitt arbete på bästa sätt.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av lokalvård. Har du grundläggande kunskap om material, maskiner och kem samt PRYL utbildning är det en fördel men inte ett krav. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. 

För att trivas i rollen ser vi att du har en god servicekänsla, är ordningsam och noggrann.
Vidare behöver du vara social, flexibel och lyhörd med god samarbetsförmåga och ser möjligheten för utveckling. Du ska kunna arbeta självständigt med god kvalité i en ibland stressig miljö. I arbetet kommer du använda en tjänstetelefon och du behöver därför kunna hantera mejl och appar via telefon obehindrat.

Om arbetsplatsen

Lokalvårdsenheten tillhör Tekniska kontoret och Facility Management avdelningen. Lokalvårdsgruppen består av cirka 80 personer och arbetar över hela Norrtälje kommun. På enheten arbetar även tre arbetsledare som ansvarar för ett eget område. Arbetsledarna i sin tur rapporterar till Avdelningschefen.

Så tycker medarbetare 

”Att jobba med oss är kul och varierande, du kommer att möta många trevliga kunder som är tacksamma för att du kommer och tar hand om städningen när någon är sjuk”.

– Mia Hallman, Lokalvårdare 

”Jag trivs jättebra på min skola som ligger fint med stor skolgård och nära till skogen. Fantastisk personal och barnen som jag är där för ger en sådan glädje och uppmuntran”

– Nina Jörgensen, Lokalvårdare

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Vi kan enbart behandla ansökningar som kommer in via denna annons.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-06-16

Sista ansökningsdag:

2022-08-29

Typ:

Lokalvårdare

Tjänst:

Lokalvårdare i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Huvudskyddsombud Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se, 0735582271

Dela detta jobb

logga
Vi söker Lokalvårdare till Norrtälje Kommun

Norrtälje kommun