teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker Lasertekniker

Företag Ravema AB
Ort
Utgår

2022-02-17

Ansök nu

Vi söker Lasertekniker

Vi söker Lasertekniker till Ravema och Nordic Laser Technology Center för affärsområdet Mazak Laserskärmaskiner.

Nordic Laser Technology Center (NLTC) är ett samarbete mellan Mazak och de nordiska ländernas representanter för att stärka norra europas industri. NLTC finns i Ravema’s lokaler i Värnamo och är navet i norra europas laserförsäljning.

Din roll
Ansvar för Mazaks laserskärmaskinsprogram och en resurs under maskininvesteringens gång. Du kommer vara Ravemas huvudsakliga tekniska kontaktperson och leder tillsammans med säljare försäljningsprocessen från förfrågan till order. Du kommer även, tillsammans med NLTC’s partners, ansvara för NLTC’s aktiviteter i Värnamo.

Som lasertekniker ansvara du för tekniska beskrivningar och prisblad för produktägarskap, du supportar säljare med teknisk kunskap i säljprocessen, tar fram tekniska lösningar, internt eller tillsammans med systemleverantörer, supportar avdelningen med säljande produktinformation, tar fram bearbetningsprogram, utför tidsberäkningar, planerar demo- och testkörningar för Ravema och NLTC, besöker kunder, kundevent, mässor etc.

Din profil
Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för teknik, produktion samt förbättringsarbete. Du är resultat- och målinriktad och gillar struktur och ordning. Du har tidigare erfarenhet av laserbearbetning och tycker om att leda och driva projekt.

Som grund bör du ha en erfarenhet i laserbearbetning. Erfarenhet av automation och/eller Mazak laserskärmaskiner är meriterande men inte nödvändig då du får kompletterande utbildning hos oss.

Vi erbjuder
ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.

Ravema
är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation. Vi har också marknadens mest kompletta service- och eftermarknad.

Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland. Där finns också vårt unika Teknikcenter med utställning av nyheter och möjlighet under hela året till demonstration av våra produkter.

Ravema ingår i Pronect som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

Vill du bli en av oss?
För mer information om tjänsten välkommen att kontakta Malte Vertetics på telefon 0370-488 69 eller mail: mave@ravema.se Sista ansökningsdag är 2022-01-15, men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.  

 

Dela detta jobb

Vi söker Lasertekniker

Ravema AB