teknikjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

Vi söker labbtekniker till Nobel Biocare

Nobel Biocare

Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag med en global verksamhet i bland annat Europa, Asien och USA. Här finner du en arbetsplats som söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag och som tror på kraften hos ett starkt team som backar upp varandra i med och motgång.

Nobel Biocare har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen
Nobel Biocare bygger ett nytt labb och labbtekniker behöver anställas. Här trivs du med tidigare labberfarenhet, som är en flexibel lagspelare och som inte räds att fatta egna beslut.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Nobel Biocare.

Nobel Biocare erbjuder
Nobel Biocare är en attraktiv arbetsgivare för dig som trivs i en inspirerande och modern arbetsmiljö. Här ges du möjlighet att få arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt som förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling. Det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd kan du därför förvänta dig ett fritt och ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap.

Arbetsbeskrivning

Då detta är ett nytt labb krävs att man är utvecklingsorienterad och hjälper till där det behövs. De återkommande arbetsuppgifterna kommer att bestå av:

  • Stödja produktionen genom att testa och undersöka implantategenskaper kritiskt och bedöma godkänt och underkänt med avseende på kvaliteten på våra produkter.
  • Utföra tester på processprover, mellanprodukter och färdigvara.
  • Snabbt och noggrant analysera labbresultat, sammanställa resultat och rapportera detta samt kunna dra slutsatser på analyserna.
  • Vara behjälplig med mottagnings- och frisläppningskontroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en analytisk kemisk bakgrund och tidigare labberfarenhet. Som person behöver du vara en flexibel lagspelare samt ha lätt för att prioritera ditt arbete även under mer stressade perioder. Du är orädd inför att ta egna beslut och arbeta självständigt, men du besitter också förmågan att samarbeta och bolla idéer med kollegor för att nå målet.

Din engelska är god i både tal och skrift och du har goda datakunskaper.

Information om ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angelica Mäenpää, AxÖ Consulting, på telefonnummer 076-636 61 75. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nobel Biocare
Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from single tooth to fully edentulous indications. Nobel Biocare offer dental implant systems Individualized prosthetics and CAD/CAM systems Treatment planning Guided Surgery solutions Biomaterials. Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark’s ground breaking discovery of osseointegration in 1952. Since then, we’ve helped our customers treat millions of patients.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 


Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlskoga
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/162
Kontakt    
Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat    2019-10-03
Sista ansökningsdag    2019-10-31

Vi söker labbtekniker till Nobel Biocare

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb