teknikjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

Vi söker kvalitetskontrollanter

Logga in och sök jobbet

AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu två kvalitetskontrollanter med kunskap och erfarenhet inom kvalitetsarbete från tillverkande industrin. Som kvalitetskontrollant kommer du att syna och frisläppa produkter som tillverkats av produktionen i Karlskoga. Du följer upp att produkterna följer den kvalitet som utlovats kund samt dokumenterar eventuella avvikelser.

Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i sex månader med goda chanser till förlängning. 

Vem söker vi

Vi söker dig som tidigare arbetat inom kvalitet och teknik. Du är noggrann, konsekvent och ansvarsfull. Du gillar rutiner och tydliga ramar och har förmågan att se detaljer. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som med andra. Att förklara saker, ta egna beslut och agera professionellt även om något blivit fel kommer naturligt för dig. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi finner det meriterande om du har en teknisk utbildning och erfarenhet av att jobba med frisläppning av produkter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget kommer vara placerat i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i sex månader med goda chanser till förlängning. 

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/172
Kontakt
  • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2019-10-22
Sista ansökningsdag 2019-11-22

Vi söker kvalitetskontrollanter

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb