teknikjobb.se

Vi söker ingenjörer till Sundsvall

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Vi söker ingenjörer till Sundsvall

Är du målmedveten, affärsdriven och har ett stort teknikintresse? Är du dessutom redo för en ny utmaning? Vi söker nu konsulter som med kraft kan bidra till utvecklingen och tillväxten inom affärsområdet Technology.

Vi erbjuder

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Inom Technology så arbetar du oftast i våra uppdrag direkt mot kund och får vara med från tidiga skeden till leverans och uppföljning, eller arbeta i projektform tillsammans i teknikintensiva, stimulerande och roliga projekt.

Arbetsuppgifterna är varierande med allt från förstudier, problemlösningar och kundkontakt, vilket ofta gör tillvaron och uppdragen roligare. Det enda som sätter stopp för din egna utveckling kan vara dig själv då Rejlers erbjuder diverse möjligheter till vidareutveckling inom företaget. Du är en viktig spelare i vår team där vi jobbar mot samma mål som att ha både kul och trevligt på jobbet samtidigt som vi utvecklar vår verksamhet mot att kunna stödja våra kunder till framgång inom sin verksamhet. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad ingenjör (civil- /högskoleingenjör) inom mekanik, process och anläggning, el och automation och/eller har förvärvat motsvarande kompetens genom yrkes/arbetslivserfarenhet med inriktning konstruktion, beräkningar, luftbehandling, ventilation, kyla, värme/sanitet rörkonstruktion, automation/programmering, motordrifter, anläggningskonstruktion el, processinstrumentering. Du har några års erfarenhet av CAD-verktyg som Inventor, Elprocad, SollidWorks eller motsvarande. Tidigare anställning som konsult är meriterande.

Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. Rätt attityd, engagemang och att du kan driva egna projekt är något vi värdesätter.

Kontaktperson

Lars Jonsson

Affärsutvecklare Nord
lars.jonsson@rejlers.se
+46 706 33 70 53

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Dela detta jobb

Vi söker ingenjörer till Sundsvall

Rejlers Sverige AB