teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Vill du ha ett variationsrikt arbete där du ena dagen åker ut med skoter i skog och mark för stötta våra fältundersökningar för att nästa dag åka ner i våra underjordsgruvor och utföra mätningar? Om svaret är ja på den frågan så har du kommit rätt!

Vilka är vi? Vår avdelning Prospektering finns till för att identifiera och undersöka områden för att hitta mineralfyndigheter och säkra LKAB:s framtid. Mineralreserver och mineraltillgångar är LKAB:s viktigaste resurs, därför är vårt arbete en förutsättning för ett hållbart och långsiktigt konkurrenskraftigt LKAB.


Hos oss tänker vi långsiktigt, vårt arbete är framåtsyftande och utgår hela tiden från en framförhållning om 20 år, för att trygga utvecklingen av produktionen och våra omgivande samhällen. För att vi ska fortsätta vara framgångsrika behöver vi ett starkt team med kompetent och engagerad personal. Är du vår framtida kollega? Nedan får du veta mer om tjänsten och vad vi söker.

Om tjänsten

Som tekniker hos oss är din huvudsakliga uppgift att arbeta med geofysiska mätningar samt planera och genomföra våra geologiska undersökningsinsatser. Du kommer stötta och ha ett nära samarbete med våra kunniga geofysiker och geologer, men även övriga arbetsplatser på LKAB som kan behöva din hjälp. En tekniker hos oss är en viktig kugge i hjulet, du kommer ansvara för våra mätinstrument och utrustning, stötta, planera och genomföra våra mätningar samt vara rådgivande och informerande inom ditt kompetensområde.

Dina kvalifikationer

Tycker du om att vistas i naturen? Har du B-körkort och förarbevis för snöskoter? Har du godkända slutbetyg från gymnasiet? Ser du dig själv som en kommunikativ och samarbetsvillig person? Om svaret är ja så tycker vi att du ska skicka in en ansökan!

Har du dessutom erfarenhet av undersökningsarbete, hantera mätinstrument och har elektronikkunskaper så ser vi det som en stark merit, men inget krav.


För oss på Prospekteringen är det viktigt att vi är ansvarstagande, innovativa samt flexibla, det är också någonting vi söker hos våra framtida kollegor.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Låter tjänsten intressant? Vi hoppas det!

Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 2020-01-31


Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Gruppchef Niklas Juhojuntti, E-post: niklas.juhojuntti@lkab.com Telefonnummer: +4698053518
eller Gruppchef Anders Edlert, E-post: anders.edlert@lkab.com Telefonnummer: +4698068719


Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980–72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980–72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980–71050

Om företaget
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Vi söker engagerade Tekniker till LKAB's Prospekteringsavdelning

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb