teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en Underhållsingenjör inom mekanik

Stockholm Exergi är ett energibolag som producerar och distribuerar fjärrvärme, fjärrkyla och el till Stockholmarna. Vi utvecklar lösningar för att sakta ned den globala uppvärmningen och skapa en hållbar energiförsörjning för Stockholm. Hos oss får du möjligheten att dela din energi med över en miljon människor, varje dag. Du blir den som värmer när det är kallt och den som svalkar när det är varmt. Den som lyser upp vägen hem när det blir mörkt och effektiviserar energianvändningen för en hel stad. Hos oss kan du omvandla din energi till en hållbar framtid. Med gemensam kraft gör vi skillnad.

Vad kan vi erbjuda dig?

Stockholm Exergi kommer att bygga en fullskalig anläggning för bio-CCS vid biokraftvärmeverket KVV8 i Stockholm, som planeras att vara i drift 2025. Anläggningen kommer att ha en avskiljningskapacitet på närmare 800 000 ton koldioxid per år. Detta är en unik chans att få arbeta som Underhållsingenjör i denna anläggning, du kommer vara en del i en grupp som ansvarar för allt mekaniskt förebyggande underhåll på en del av Värtaverket kopplat mot vår Bioanläggning. Tjänsten innefattar stort egenansvar med uppgifter som planering, beredning, genomförande och uppföljning av förebyggande underhållsinsatser på anläggningen. Du kommer ansvara för budget och uppföljning av ekonomi för underhållsåtgärderna inom ditt ansvarsområde. Det tillkommer arbetsuppgifter i olika projekt som krav- och referensgrupp.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Arbetstider: Dagtid, Beredskap kan förekomma.
Placering: Omfattar arbete på företagets samtliga anläggningar med utgångspunkt från Värtaverket, Stockholm.

Välkommen med dina ansökan senast den 22 Maj 2022.

Varför jobba med mig? 

Som ledare är jag engagerad, organiserad och driven. Jag inspireras av människor som är engagerade och vill vara med i arbetet mot en hållbar stad. Jag tror att teamwork och en genuin vilja att hjälpas åt är viktiga faktorer för framgång. Hos oss värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett fungerande livspussel, mår du bra märks det i arbetslivet. Min roll är att stötta dig och din utveckling. Jag vill att du liksom jag är villig att ta på dig utmaningar, men också fira framgångar med dina kollegor.

Stefan Karlsson Gruppchef mekaniskt underhåll

Vem är du som person?

Du är nyfiken, ansvarsfull, engagerad och vill vara med och skapa en klimatpositiv energiproduktion. Du älskar utveckling och arbetar gärna tillsammans med andra drivna kollegor. Du vågar lyfta problem och utmaningar i verksamheten och arbetar själv aktivt för att du och dina kollegor ska trivas och arbeta ännu bättre tillsammans.

I nästa steg av ansökan är vi nyfikna på dina erfarenheter och kommer att ställa frågor om det.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande egenskaper:

  • Beslutsam. Du kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa, trots begränsad information eller om det sker under svåra omständigheter. Du visar även på starkt omdöme under tidspress.

  • Energisk. Du har förmågan och trivs med att lägga ner energi och engagemang på ditt arbete.

  • Initiativtagande. Du är van och bekväm med att ta initiativ och att sätta igång aktiviteter, vilket leder till lyckade resultat.

  • Ledarskap. Du har förmågan att leda, motivera och förse andra med de befogenheter som krävs för att på ett effektivt sätt nå gemensamma mål. Du kan samordna grupper och verka som en förebild och referenspunkt för andra. Du är duktig på att skapa engagemang och delaktighet hos andra.

  • Självgående. Du är bekväm i att ta eget ansvar för dina uppgifter och ditt arbete. Du kan själv strukturera angreppssätt samt kan självmant driva processer vidare.

Vilka är vi?

Stockholm Exergi förser Stockholm med värme och el och har cirka 700 anställda, från Sigtuna i norr till Högdalen i söder. Vi som arbetar här har många olika kompetenser och arbetsuppgifter. Vi jobbar framförallt med drift och underhåll av våra anläggningar, med systemoptimering, logistik och projektledning samt med kundrelationer och marknad. Vissa arbetar skift för att våra anläggningar ska drivas dygnet runt, andra jobbar vanlig kontorstid. Vår gemensamma drivkraft är att göra Stockholm mer hållbart.

– Mina roller på Stockholm Exergi har varit drifttekniker, driftingenjör, underhållsingenjör, driftledare, gruppchef, driftchef och platschef. Och nu chef för hela driften. Att byta roll kräver utveckling – både personlig och yrkesmässigt. Men det är roligt att jobba med olika saker. Marika, Chef driften

Vi är fler kollegor som vill berätta om vår arbete, klicka här och läs.

Hur rekryterar vi? 

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar.  Det innebär bland annat att du kommer att få genomföra personlighetstest och problemlösningstest samt djupintervjuas om de kompetenser som är viktigast för rollen.

Din ansökan tar vi emot via vårt rekryteringssystem. Bolaget äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att vissa roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i dessa fall är godkänd säkerhetsprövning. Bolaget genomför slumpmässiga alkohol- och drogtester.

För frågor om tjänsten, se kontaktuppgift till rekryterande chef nedan. Om du har frågor som handlar om rekryteringsprocessen får du gärna mejla oss på: rekrytering@stockholmexergi.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Om du känner någon annan som skulle älska det här jobbet, dela gärna med dig av annonsen. 

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna genomföra rekryteringsprocessen korrekt och effektivt. För ytterligare information om hur vi behandlar personuppgifter, se stockholmexergi.se/personuppgifter

För uppgifter om de fackklubbar vi är anslutna till vänligen se mer på vår hemsida.

Kontakt:

Stefan Karlsson, Gruppchef Mekanik stefan.karlsson@stockholmexergi.se

Dela detta jobb

Vi söker en Underhållsingenjör inom mekanik

Stockholm Exergi