teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en senior ledare som vill vara med och stötta och leda i förändring? Nu söker vi en platschef för ett konsultuppdrag till ett större företag i Örebro. För det här uppdraget kan du antingen gå in som konsult via AxÖ Consulting, eller som interimkonsult.

Arbetsbeskrivning
I rollen som platschef kommer du driva och stötta arbetet med en större omorganisering, där du är med och lägger grunden för arbetet framåt. Som platschef har du det övergripande ansvaret för arbetsmiljö, effektivitet, kvalitet och organisation av produktionen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som ledare i en produktion. Dessutom har du lång erfarenhet av förändringsledning och förbättringsarbete. Du kommunicerar väl på svenska såväl som engelska och har goda kunskap i Officepaketet och andra IT-system.

Du sätter dig snabbt in i nya situationer och uppgifter. I ditt ledarskap är du kommunikativ och coachande, samtidigt som du har fokus på målen.

Information om ansökan
Urval sker löpande och uppdraget beräknas starta under våren och pågå fram till augusti 2022. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olle Öijen på mail: olle.oijen@axoconsulting.se eller telefon: 079-337 33 17. I det här uppdraget kan du antingen vara konsult via AxÖ Consulting eller interimkonsult.

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting
Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Omgående

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Örebro

Län

     Örebro län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2022/1

Kontakt

     Olle Öijen, 0793373317

Publicerat

     2022-01-05

Sista ansökningsdag

     2022-01-30

logga

Vi söker en platschef till vår kund i Örebro

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb