teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en ny stjärna inom varuflöde och produkt

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Vi söker en ny stjärna inom varuflöde och produkt

KGK Motor AB är ett bolag i den familjeägda koncernen KG Knutsson AB. Bolaget är distributör i Sverige för Suzuki utombordsmotorer och flera båtfabrikat, Suzuki motorcyklar och ATV:er samt Honda motorcyklar och ATV:er. Hos oss kommer du till en trygg arbetsgivare som verkat länge i en ständigt föränderlig miljö. Vi är en grupp engagerade medarbetare som brinner för motorcyklar, båtar, terränghjulingar och utombordsmotorer. Genom ständiga förbättringar utvecklar bolaget sina tjänster och erbjudanden för att möta framtida krav på ökad kvalitet, service och logistik.

Har du erfarenhet av att leverera tjänster eller produkter med ett stort fokus på vår kunders krav och förväntningar? Är du dessutom en orädd och driven doer som vill utveckla såväl dig själv som verksamheten genom ständiga förbättringar? Stark värdegrund och härliga kollegor väntar på dig!

Din roll                                                                                                                                                                                                                                                                 

Du kommer tillsammans med teamet på fyra personer ansvara för att rätt produkter finns disponibla i rätt tid och till rätt pris. Ihop med affärsenheterna är du också delaktig i att sätta rätt marknadspris.

Dina arbetsuppgifter innefattar också artikelvård, registerhantering och beställningsadministration.

Varuflödesavdelningen jobbar tätt ihop med vår avdelning för partner support och innesälj och vi stöttar varandra efter behov. KGK använder affärssystemet M3, vilket är meriterande om du har erfarenhet av. En stor del av arbetet utförs även i Excel.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha ett utpräglat sinne för vad som krävs för att göra produkter säljbara, du har en hög förståelse för hur du ska använda system och andra hjälpmedel för att göra detta på ett strukturerat och skalbart sätt. Utöver detta ser vi att:

  • Du har en känsla för att beräkna lagernivåer och förstå och sätta upp relevanta leveransflöden, självklart med stöd som finns i teamet.
  • Du är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och kan jobba självgående i ett stundtals högt tempo då branschen är säsongsbetonad.
  • Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

En nyfikenhet, vilja & förmåga att lära dig nya saker samt ett intresse för affären och produkterna är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av branschen.

Hos oss får du

- Arbeta med roliga och intressanta produkter i en utvecklingsbar marknad
- Ett roligt jobb i en positiv och utvecklande miljö

- En trevlig arbetsplats med spännande produkter

För dig med driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Övrig information och ansökan

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare.
Placeringsort: Sollentuna

Vill du veta mer om oss på KGK Motor? Kolla in vår hemsida https://www.kgkmotor.se/

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Urval och intervjuer sker löpande efter semesterperioden. Sista ansökningsdag är 2022–08–31. För frågor kontakta: Axel Tunheden, Varuflödeschef, Axel.Tunheden@kgk.se.

Välkommen med din ansökan!

Hos oss KGK Motor kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Till rollen söker vi dig som vill fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag. Vi på KGK Motor är pålitliga, kunniga och öppna. Känner du dig träffad ser vi fram emot din ansökan!

Handelshuset KGK Motor ingår i den familjeägda koncernen KG Knutsson som grundades 1946. I handelshuset finns varumärken som Honda motorcyklar och fyrhjulingar, Suzuki motorcyklar, fyrhjulingar och utombordsmotorer. MV Agusta och Quadro motorcyklar. AMT, Torqeedo, Capelli, Suzumar och Arronet med båtar. Vi erbjuder dessutom ett brett tillbehörs- och reservdelssortiment och vi utvecklar ständigt tjänster och erbjudanden för att möta framtida krav på ökad kvalitet, service och logistik. Tillsammans med våra Partners sprider vi glädje med världsledande varumärken.

Vi är idag 30 anställda på kontoret i Sollentuna och vi omsätter ca 380 miljoner SEK.

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

Dela detta jobb

Vi söker en ny stjärna inom varuflöde och produkt

KG Knutsson AB