teknikjobb.se

Vi söker en erfaren servicetekniker med inriktning mot pressar till vårt serviceteam

Företag Din Maskin
Ort
Utgår

2020-05-01

Ansök nu

Vi söker en erfaren servicetekniker med inriktning mot pressar till vårt serviceteam

Din roll
Du kommer att ingå i vårt serviceteam där våra leverantörer Prima Power, SafanDarley, Omera, Dimeco och Aida är några av världens ledande tillverkare inom plåtbearbetning.  Du arbetar på uppdrag av våra kunder inom tillverkande industri och agerar som länken mellan oss och kunden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande och avhjälpande underhåll på framför allt presslinjer, servopressar, mekaniska pressar samt coilhantering. Arbetet sker hos våra kunder framförallt i Sverige, men även i Norge. Utbildning sker löpande internt och extern hos våra leverantörer Dimeco, Omera och Aida.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom dessa maskingrupper samt har god kunskap inom mekanik, hydraulik, el och automation. Du har datorvana och kan kommunicera med svenska och engelska i tal och skrift. Ambition, kreativitet och känsla för pedagogik är personliga egenskaper som värdesätts högt. Du kan arbeta självständigt och i grupp och du sätter alltid kunden i centrum.
För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt och har ett servicetänkande i allt du gör. Du kommer utgå från hemmet och rapportera samt dokumentera till ansvarig serviceledare.
Vi ser gärna att du har ett liknande arbete idag, eller att du arbetar med pressar på annat sätt.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer även att få arbeta i ett företag med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss på Din Maskin? Välkommen med Din ansökan!

Skicka din ansökan och CV via ansök nu-knappen. Löpande urval gäller, så hör av dig så fort som möjligt. Vår servicechef Niklas Gunnarsson, tel. 0370-69 34 11, kan berätta mer, eller läs mer om tjänsten på www.dinmaskin.se.

Kontor och teknikcenter; Silkesvägen 22, Värnamo.
Tel 0370-69 34 00. www.dinmaskin.se

Din Maskin är ett maskin- och kunskapsföretag som marknadsför produktionsutrustning för plåtbearbetning. I maskinprogrammet ingår stans- och lasermaskiner, bandmatningsutrustning, pressar, kantpressar, saxar m.m. Bland våra leverantörer finns flera ledande tillverkare inom branschen, bl a Prima Power, SafanDarley, CMS Tecnocut, Dimeco och Omera. Vårt ansvar är att se till att våra kunder får bästa tänkbara service och support på de produkter som vi levererar. Din Maskin ska vara förstavalet inom svensk plåtindustri och vår mänskliga resurs ska överträffa våra kunders förväntningar. Din Maskin är en del av LMT Group.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Vi söker en erfaren servicetekniker med inriktning mot pressar till vårt serviceteam

Din Maskin