teknikjobb.se

 

OM OSS

Alkitron Engineering AB är ett ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Göteborg, Linköping och Stenungsund. Vi erbjuder anställning i ett företag där anställda har stort inflytande och där möjlighet till delägarskap finns. Vi är ett mindre konsultbolag med korta beslutsvägar och god sammanhållning. 

Företaget har lång erfarenhet inom teknikkonsultbranschen och är verksamma inom områdena Verkstad, Fordon, Telecom och Process.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ingenjör hos oss får du möjligheten att arbeta i teknikens framkant. Våra kunder finns inom flera branscher och det kommer att finnas möjlighet att få arbeta i spännande och mycket kvalificerade uppdrag. Det mesta arbetet sker på plats hos våra kunder, men uppdrag på något av våra kontor kan förekomma. Vi söker just nu en elkonstruktör till vårt kontor i Linköping.

OM DIG

Du som söker har ett stort tekniskt intresse och visar stort engagemang i ditt arbete. Du ska kunna ta fram produktionstekniska lösningar för montering av kablage och elinstallation från tidiga konceptstudier till färdig produkt samt vidareutveckling av produkter. Vi ser gärna att du som söker även är driven, engagerad och utåtriktad, samt har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer med både kollegor och kunder. 

DIN PROFIL

  • Examen från någon ingenjörsutbildning eller motsvarande

  • Kunskap inom något av följande system: ElProcad, Elmaster, EPlan, ELCad eller Elvis

  • Kunskap inom något av följande PLC-eller DCS-system: Siemens S7, Siemens PCS7, Mitsubishi, Delta V, ABB

  • Erfarenhet av installationer i verkstadsmiljö.

  • 3-5 års branscherfarenhet.

  • Förmåga att tänka utanför ramarna

  • Som person är du positiv, kreativ, flexibel och gärna resbar.

Sista ansökningsdag är 2019-08-31, men skicka gärna din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

För frågor eller mer information om tjänsterna, vänligen kontakta Fredrik Jirholm +46 767754801

Logga

Vi söker en elkonstruktör till vårt kontor i Linköping.

Ort
Utgår

2019-09-16

Ansök nu

Dela detta jobb