teknikjobb.se

Vi söker elektroingenjörer till Rolls-Royce Electrical Norway

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Vi söker elektroingenjörer till Rolls-Royce Electrical Norway

Vill du vara med på att utveckla framtidens transportmedel? Samtidigt som du är med på att rädda världen? Som elektroingenjör för Rolls-Royce Electrical Norway får du jobba i ett innovativt, internationellt företag med världsledande teknologi innanför elektromotorer och motoromformare!

Om tjänsten

Rolls-Royce Electrical Norway AS är en ny division av Rolls-Royce sitt globala innovationscenter. Vi utvecklar elektrisk teknologi från en tidig konceptnivå, genom att bygga och testa prototyper för nya produkter som kommer på marknaden. Rolls-Royce i Trondheim leverera tjänster och produkter till flyg-, marin-, olja- och gas- och kraftproduktionsindustrier. Elektriska maskiner vill ersätta motorer med fossilt bränsle i flera sektorer, och vi er pionjärer i denna förändring.

Teamet för elektriska system är ansvariga för design av elektriska system för motordrifter och kraftdistribution. Detta omfattar kraftelektronik- och programvarudesign, design av kontrollsystem, samt test av hela system. Vidare är teamet involverat i analys, simulering, definiering och test av de kompletta distributionssystemen för elektrisk kraft, inkluderat micro-grids.

Nya elektriska energiomformningar är nödvändiga för att uppfylla morgondagens krav. Pålitlighet, verkningsgrad, utmanande miljöer och kostnader är viktiga drivare. Vi söker en kandidat som er ivrig efter att bringa nya elektriska drivlinjer från idé till verklighet. Du vill jobba i team med kollegor i vår tvärvetenskapliga organisation.

Vi erbjuder

  • Chansen till att samarbeta med ett av världens största och mest innovativa utvecklingsteam
  • En roll med tillgång till en stor organisation full av karriärmöjligheter
  • En engagerad arbetsmiljö med en stark delningskultur
  • Ansvar och varierande uppgifter
  • Konkurransduktiga betingelser och goda faciliteter

Vi söker dig som

  • Har relevant utbildning på minimum mastersnivå (Bachelor med längre relevant erfarenhet kan kompensera för saknad mastergrad). Det är en fördel med ämnen inom motordrift, kraftelektronik och styrteknik
  • Har goda akademiska resultat att visa till
  • Kan MATLAB och Simulink eller liknande
  • Fördel med relevant arbetserfarenhet, men inte ett krav
  • Har goda språkkunskaper på norsk/svensk och engelsk

Om dig

För att lyckas i denna spännande och utmanande rollen menar vi det är viktigt att du är noggrann men samtidigt orädd. Du lägger märke till detaljer i arbetet, samtidigt som du är självständig och kan själv välja arbetsmetod och fatta beslutningar innanför ditt område. Du ser själv vad som måste genomföras och tar tag i detta. Som ingenjör är du upptagen av att hitta bäste lösning och ger dig inte för du är i mål. Du klarar att jobba flitigt och lägger ned tid, energi och engagemang i arbetet ditt och inkludera gärna andra för att lära och dela kunskap.

Rollen som erbjuds är ett engagemang via Academic Work. Du får fastanställning i Academic Work, och jobbar som konsulent hos Rolls-Royce Electrical Norway i Trondheim. Det är goda möjligheter för förlängning av engagemanget och fast jobb hos RREN på sikt.

Låter detta ut som något för dig? Sänd oss en ansökan, examensbetyg och CV snarast! Vi rekommendera dig att söka så snabbt som möjligt, då vi går vidare med kandidater så fort vi hittar riktig person för tjänsten.

Information om företaget

I 2013 blev det norska företaget SmartMotor köpt upp av marindivisionen till Rolls-Royce. SmartMotor utvecklade permanenta magnetiska elektromotorer och frekvensomformare för flera industrier från 1996 till 2013. Företaget blev integrerat i Rolls-Royce Marine som nu har utvecklat världens största urval av elektriska framdrivare och vinschar. Marindivisionen blev sålt vidare, men avdelningen i Trondheim blev skilt ut som ett dotterföretag av Rolls-Royce och har fått namnet Rolls-Royce Electrical Norway.

Dela detta jobb

Vi söker elektroingenjörer till Rolls-Royce Electrical Norway

Academic Work