teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker drivna produktionsmedarbetare till Kungälv!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Vi söker drivna produktionsmedarbetare till Kungälv!

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Full fart mot framtiden! Nu söker vi ny produktionspersonal i samarbete med vår kund till deras anläggning i Kungälv. Arbetsuppgifterna innefattar maskinövervakning och montering såväl som kvalitetskontroll och i vissa fall även truckkörning. Du kommer även att hantera material som pressas, beskärs och stansas. Då tillverkningen fortfarande är i sin linda är det mycket manuell hantering, ett hantverk som kräver stor noggrannhet. Är du dessutom en person som har ett extra starkt driv får du möjlighet att komma in i ett spännande skede och vara med att utveckla både arbetssätt och din egen roll. Arbetstid är i nuläget måndag till fredag klockan 07–16, detta kan på sikt komma att ändras till 2- eller 3-skift. Tillträde: mitten augusti eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från verkstadsindustri och/eller produktion och att du är van att hantera maskiner. Att du inser vikten av att arbeta på ett kvalitetsmässigt sätt enligt föreskrivna anvisningar ser vi som en självklarhet. Har du en teknisk bakgrund och ett intresse av att underhålla och starta upp maskiner, så är vi intresserade av det också. Vi söker brett för att kunna sätta upp en framtida organisation så är du rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Har du truckkort är det meriterande. Låter det intressant? Tveka då inte att ansöka redan idag och motivera varför vi ska anställa just dig. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
 

Kontaktperson

Ivo Skiljo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstegöringsort

Göteborg

Dela via sociala medier

Är du intresserad av tjänsten? 

Dela detta jobb

logga
Vi söker drivna produktionsmedarbetare till Kungälv!

Premier Service AB