teknikjobb.se

Irenell Bygg AB grundades under hösten 2016 och har idag 25 fastanställda och 20 projektanställda. Företaget är beläget i Stockholm och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde.

Vi är ett byggföretag som gillar nytänkande och innovationsförmåga med målsättning att leverera smarta lösningar på ett kostnadseffektivt sätt. Projekten utförs utifrån ett aktivt miljöarbete med fokus på hållbarhet.

I rollen som arbetsledare har du följande arbetsuppgifter:
• Arbetar med att i tidiga skeden av projekten ta fram bygg- och projektkalkyler för våra olika byggprojekt. I detta arbete ingår nära samverkan med vår inköpsavdelning samt att utvärdera anbud på material, underentreprenader, ÄTA arbete och konsulttjänster
• Presentera resultat för projektansvariga.
• Vidare ska du hantera förfrågningsunderlag för anbudslämning av totalentreprenader och utförandeentreprenader. I uppgiften ingår tolkning av förfrågningsunderlag (AF-del, tekniska beskrivningar, ritningar etc), du är inblandad i kalkylering och sammansättning av anbud till extern beställare.
• Mycket kommunikation med medarbetare, leda upp till 20 personer på arbetsplats.

Vi erbjuder ett spännande, varierande arbete med möjlighet att arbeta med många olika typer av byggprojekt och söker dig som är/har:
- Noggrann och effektiv och trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo.
- Tjänsten kräver adekvat högskoleutbildning eller att du tillskansat dig erfarenheten på annat sätt genom gedigen arbetslivserfarenhet.

Du behöver ha mer specifika kunskaper inom:
- Programmen Bid-Con, Excel
- Van vid att arbeta med Outlook och Word
- Då du som en del av tjänsten kommer ha kontakt med både svenska och utländska leverantörer och medarbetare erfordrar tjänsten goda kunskaper i tal och skrift på svenska, engelska och ryska.

Meriterande:
God kunskap inom programvara.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Just nu söker Irenell Bygg en driftig Arbetsledare

Företag Irenell Bygg AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Dela detta jobb