teknikjobb.se

Vi söker dig som är elektronikingenjör och vill arbeta med spännande projekt och fantastiska kollegor.

Företag Syntronic
Ort
Utgår

2018-05-31

Ansök nu

Vi söker dig som är elektronikingenjör och vill arbeta med spännande projekt och fantastiska kollegor.

Elektronikingenjör med intresse för både digitala och analoga konstruktioner

Syntronic är inne i en stark tillväxtfas och i Göteborg fortsätter vi att bygga djup kompetens inom datadrivna algoritmer, inbyggda system och elektronik för att möta våra kunders krav.

Nu söker vi flera elektronikingenjörer till Göteborg för uppdrag inhouse eller onsite för världsledande företag inom fordon, telekom, medicinteknik, försvars- och verkstadsindustri med allt från förstudier till kommersiella serieprodukter.

Arbetsuppgifter

Som elektronikingenjör hos oss kommer du att få arbeta med utmanande projekt och vi efterfrågar elektronikingenjörer som är intresserade av såväl digitala som analoga konstruktioner för ex RF eller kraftelektronik.

Dina arbetsuppgifter innehåller alla steg inom hårdvarukonstruktion och problemlösning, i kanske för dig nya tekniska tillämpningar, och där du använder den erfarenhet du har i att metodiskt utveckla och simulera en hårdvaruarkitektur och konstruktion. I våra inhouse projekt sker detta i nära samarbete med vår produktion i Sandviken.

Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt. Du har även en viktig roll internt i att driva vår kompetensutveckling, finna nya tekniska lösningar för våra kunder samt bidraga till införsäljning av dessa nya kundprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Har en civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, Teknisk Fysik eller motsvarande.
  • Har genomfört flera kommersiella elektronikprojekt som hårdvarukonstruktör.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

Det är meriterande om du erfarenhet inom programmering C/HDL och/eller har erfarenhet inom fordonsbranschen.

Personliga egenskaper

Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter ett tekniskt ledarskap.

Vidare är du en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster

Kontaktperson

Har du några frågor så är du välkommen att ringa Johan Lindström, kontorschef Göteborg, +46 10 171 1350.

Syntronic

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Shanghai, Jakarta och Ottawa.

Dela detta jobb

Vi söker dig som är elektronikingenjör och vill arbeta med spännande projekt och fantastiska kollegor.

Syntronic