teknikjobb.se

VI SÖKER DIG MED ERFARENHET FRÅN FÖRSVARSINDUSTRIN

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-23

Ansök nu

VI SÖKER DIG MED ERFARENHET FRÅN FÖRSVARSINDUSTRIN

Vi fortsätter att växa och söker därför fler medarbetare med erfarenhet av försvar och försvarsindustri i hela landet. Vi ser möjligheter för både juniora och mer erfarna konsulter både på kort och på lång sikt. Vi matchar din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag och kund. För dig som är mer junior finns möjlighet till en mentor. I våra kunduppdrag inom industri och försvarsindustri arbetar vi inom  informationshantering med tjänster som teknikinformatör, projektledare, informationsingenjör och underhållsberedare med digitaliserade lösningar för eftermarknad. Då våra kunder finns i stora delar av Sverige så kan arbetet innebära resor.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konsult inom informationshantering kommer du att producera och hantera teknisk information under en produkts hela livscykel, från konstruktion till drift och underhåll. Arbetet innebär att samla in information för maskinsystem, anläggningar eller produkter för att sedan analysera, strukturera och anpassa informationen för olika målgrupper. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt. Arbetet innebär mycket kontakt med sakkunniga hos uppdragsgivaren för att ta emot, söka, analysera och/eller verifiera den information som ska bearbetas.

För dig med tidigare erfarenhet av att koordinera eller projektleda finns även möjlighet till uppdrag som delprojektledare, en roll där du kombinerar din erfarenhet av produktion inom teknikinformation med samordning/ledning.

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet! För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är utåtriktad samt bra på att koordinera, samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Du är organiserad och noggrann, får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Vi tror att du har arbetat inom eftermarknadsområdet eller har en utbildning inom tex. maskinteknik, flyg eller teknikinformation. Du kanske har arbetat med service och underhåll, som mekaniker eller har erfarenhet från försvaret?

Att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar tar vi för givet, men vi vill även att du kan analysera, planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar samt är intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt.

I dina uppdrag bidrar du med ditt engagemang, din sociala kompetens och höga ambitionsnivå. Vi söker dig som har ett driv och vilja att leverera. Du är bra på att bygga relationer och kommunicera med olika personligheter och sprider gärna din kompetens på ett ödmjukt och prestigelöst sätt. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

VI SÖKER DIG MED ERFARENHET FRÅN FÖRSVARSINDUSTRIN

Combitech AB