teknikjobb.se

logga

Vi söker däckbytare till Stenungsund

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-11-13

Ansök nu

Vi söker däckbytare till Stenungsund

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Åt vår kund Stendahls bil AB i Stenungsund söker vi nu 2 st däckbytare. En person skall fungera som "resurs" och hjälpa till att sätta på hjulen, kolla luft, och sätta på muttrarna. Den andra rollen är att jobba i däckhotellet med framplockning och tvätt av hjulen efter byten mm och i det arbetsmomentet ingår truckkörning så truckkort är ett krav. Arbetet är förlagt på dagtid. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och ansvarsfull. Du behöver kunna arbeta i ett högt tempo och hantera stressfulla situationer. Att du är en lagspelare och kan samarbeta med dina kollegor är av yttersta vikt, men du behöver också kunna arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. Har du tidigare erfarenhet av däckbyte är det meriterande med inget krav. Det är även meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning. Arbetet är fysiskt krävande. Tunga och monotona lyft förekommer till stor del. Vi ser att du har B-körkort för att vara aktuell för tjänsten. Vi förutsätter även att du har goda kunskaper i svenska. Låter det intressant? Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Krav
B-körkort och tillgång till bil. Truckkort

Kontaktperson(er)

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stenungsund

Publiceringsdatum

08 October 2020

Dela detta jobb

logga
Vi söker däckbytare till Stenungsund

Premier Service