teknikjobb.se

logga

Vi söker CNC-operatörer

Ansök nu

Vi söker CNC-operatörer

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Läs mer om oss: www.premier.se

Tjänstebeskrivning
Premier Kalmar har flertalet kunder i Kalmarsundsregionen som just nu söker CNC-kompetens, vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av yrket men också dig som befinner dig i början av din CNC-karriär.

Som CNC-operatör kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter såsom att utifrån aktuell teknisk beskrivning/ritning programmera och rigga maskiner, du ställer även om maskiner och säkerställer kvalitén samt kontrollmäter de producerade detaljerna. I denna roll har du ett totalansvar det vill säga, ansvar från utskriven tillverkningsorder till färdig och avsynad detalj.

Du kan också komma att få arbeta med bearbetning i konventionella maskiner och samarbetar därigenom också med övriga kollegor på arbetsplatsen.

Vissa av våra kunder jobbar dagtid medan andra jobbar 2-skift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning med industri/teknik och du har någon form av erfarenhet inom CNC-bearbetning. Som person har du ett intresse av den senaste tekniken inom material och skärande bearbetning.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel person som snabbt sätter dig in i arbetsuppgifterna och har inga svårigheter med att växla mellan dem. Stöter du på nya arbetsuppgifter vill du med din nyfikenhet och motivation lära dig mer om dessa. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Låter det intressant?
Har du frågor så tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson på mejl anna.svensson@premier.se eller på tel. 072-580 04 99.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast onsdagen den 22 september 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din an-sökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej heller emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)
Anna Svensson
anna.svensson@premier.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Kalmar

Publiceringsdatum
31 August 2021

Dela detta jobb

logga
Vi söker CNC-operatörer

Premier Service AB